2022 Alfa Romeo F1 Team ORLEN C42

For første gang nogensinde er det muligt at købe en show model af en ægte 2022 Alfa Romeo Formel 1 racer (Bottas) som er fra nuværende formel 1 sæson. Modellen er bygget i samarbejde med Alfa Romeos formel 1 team og der er kun et begrænset antal.

Står du og har lidt ekstra plads i stuen, så er Bottas formel 1 racer et godt bud at fylde pladsen ud med. Udstillingsbilen afspejler chassiset og udformningen af ​​C42 F1-bilen, som konkurrerer i det nuværende 2022 FIA Formel 1 World Championship™, hvor Valtteri Bottas og Zhou Guanyu er en del af kørerrækken.

Konstrueret i samarbejde med Alfa Romeo F1 Team ORLEN, er C42 bygget på bestilling, med kun et begrænset antal tilgængeligt globalt.

Show bilen er traditionelt bygget eksklusivt til F1-hold og partnere, er denne begrænsede produktion er aldrig før blevet gjort tilgængelig for fans. C42 racerbilen er en del af den nye generation af F1 biler, som er bygget under nye regler. Disse nye regler, der oprindeligt skulle introduceres i 2021, blev i stedet indført i 2022. Indtil videre har C42 klaret sig godt på banen, hvor begge kørere scorede point ved sæsonåbningen, og Bottas sluttede i top ti ved flere løb.

Udstillingsbilen bærer de slående røde og hvide farver og har den sponsorerede branding, som racerbilerne drives af.
2022 Show Car er specielt designet til showbilformål og ikke til konkurrence og er konstrueret til at modstå belastningen, der udøves til showbilformål. Chassiset er konstrueret af en blanding af pre-preg-kulfiber og pre-preg glasfiber, designet til at repræsentere den rigtige bil, samtidig med at det er holdbart og i stand til at tage den belastning, der udøves gennem de 4 aksler.

Fremstillet efter samme proces som at køre F1-biler. Ved at bruge officielle 2022 Alfa Romeo F1 Team ORLENCAD-data bruges kompositværktøj til at skabe mønstre, som derefter bruges til at skabe kulfiberforme via en autoklave. Hver form bruges derefter til at skabe hver specifik del af bilens karrosseri, hvor hvert stykke karrosseri derefter er lavet ved hjælp af de tidligere nævnte materialer.

Modellen vejer 550kg og har dimensionerne L 5.5 x W x 2m H x 1.5