Absima – X-Racer RTR

Vi har sjældent haft så meget sjov hos Play Hard som vi havde med denne bil. Til en meget lille pris får du utroligt meget sjov for pengene. Lav et granprix med venner her i vintertiden eller hyg dig med lidt drifting derhjemme.

Fremstillet af superelastisk plastik til at absorbere stød godt, off-road hjul med høj greb og udstyret med den fineste teknologi ift. prisen, så er denne RC bil klar til sjov og ballade. Den “8520” kerneløse motor accelererer RC-bilen op til 20 km/t. Hvis dette er for hurtigt for dig kan du også reducere hastigheden takket være en drejeknap.

Gas-/bremse- og styrekommandoer implementeres følsomt i fuld proportion af 2,4 GHz fjernbetjeningen. På grund af det moderne transmissionssystem kan der naturligvis køres flere køretøjer på samme tid. Så intet står i vejen for mini Grand Prix’et herhjemme!

HØJDEPUNKTET er formentlig det indbyggede “ELEKTRONISKE STABILITETSPROGRAM” (ESP), som holder det bagkørende køretøj altid godt på sporet selv på glatte overflader som laminat- eller klinkegulve. Takket være en indbygget “gyro”, som du også kender fra droner, registrerer køretøjet unaturlige bevægelser af bagenden og styrer automatisk imod den for at forhindre et udbrud (til en vis grad). Men hvis du stadig vil lave vilde drifter, skal du simpelthen presse teknologien til dets grænser med dine egne køreevner, hvilket er meget sjovt! Oven i det tilføjer vi et sæt drivhjul til tæpper.