LEGO – 1970 Ferrari 512 M

Dette byggesæt er kræs for øjet. Igen har Lego lavet en genistreg og har med relativt få byggeklodser lavet en smuk replikamodel som alle Ferrari fans og designelskere bør have på kontorbordet som udtryk for deres passion. Baseret på en V12 med 610 hk.

Kom tæt på en ikonisk racerbil med denne fantastiske LEGO® Speed ​​Champions genskabelse af den voldsomme Ferrari 512 M fra 1970. Udforsk køretøjets fantastiske aerodynamiske design, mens du genskaber det stykke for stykke. Og når du er færdig med at bygge, kan du udstille dit mesterværk.

LEGO® Speed ​​Champions 1970 Ferrari 512 M (76906) byggesættet giver bilentusiaster i alle aldre chancen for at samle, bygge og udforske en ikonisk racerbil. Perfekt til leg og udstilling, denne trofaste LEGO-rekreation fanger essensen af ​​den legendariske 1970’er-racerbil – berømt for sin frygtindgydende præstation og episke dueller på banen. Byggesættet inkluderer en digital byggevejledning. Den er tilgængelig i den gratis LEGO Byggevejledning-app til smartphones og tablets, den intuitive digitale guide kommer med fantastiske zoom- og rotationsværktøjer, der giver dig mulighed for at visualisere en model fra alle vinkler, mens du bygger. Fejrer ingeniørmæssig opfindsomhed LEGO Speed ​​Champions byggesæt leverer miniversioner af verdens førende og mest kendte køretøjer. De højkvalitetsmodeller, der er populære blandt børn og voksne, er fantastiske til fremvisning eller til spændende raceraktion mod andre køretøjer fra Speed ​​Champions-serien.