Lego Ferrari 488 GTE

Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” har været på markedet i et par år men udgår snart. Byggesættet har været med til at definere Legos voksen kategori. Sørg for at få et eksemplar.

Slut dig til eliteverdenen af ​​udholdenhedsløb, mens du bygger LEGO® Technic™ Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”. Dette modelsæt giver timevis af nydelse, mens du omhyggeligt laver din egen udstillelige modelreplika af den anerkendte løbsvinder. Spækket med autentiske funktioner og smukke designdetaljer fanger denne modelbil den umiskendelige italienske ånd hos den trofævindende racer.

Forlad hverdagen bag dig, og sæt fart på et spændende projekt, hvor du bygger en detaljeret kopimodel af den racevindende Ferrari 488 GTE.

Ferrari 488 GTE leverer prestigefyldte sejre til den stejlende hest i verdens hårdeste udholdenhedsløb og er en bil ulig nogen anden. Nu kan du skabe din egen LEGO® Technic™-modelversion, komplet med autentiske designdetaljer – ligesom på den ikoniske original. Med fantastisk sans for detaljer er denne racerbilmodel et sandt udtryk for Ferraris udholdenhedsracer. Funktionerne omfatter for- og baghjulsophæng, døre, der kan åbnes, en V8-motor med bevægelige stempler og et rat, der styrer bilen. Originale klistermærker og autentiske farver tilføjer den perfekte finish til denne episke model. Undslip for en stund fra det almindelige. Dette sæt er en del af en samling af LEGO byggesæt til voksne, der sætter pris på fremragende design. Et nyt praktisk projekt til dig selv, eller den ideelle gave til en motorsportsfan, dette LEGO Technic byggesæt giver en fordybende konstruktion med en smuk udstillingsmodel at nyde.