Lego – Ferrari Daytona SP3

De næste 3 dage, indtil 31. januar, har vi Danmarks billigste pris på den nye Lego Ferrari Daytona SP3. Et ultimativt byggesæt til bilelskeren og flot æstetisk model til reolen. What's not to like! 😉 Rabatkode: JegErVildMedLego

Lego er verdensmester i at designe avancerede byggesæt til voksne; og den nye 1:8 Ferrari Daytona SP3 er ingen undtagelse. Bilen er den 4. model i LEGO® Technic™ Ultimate Car Concept serien. Med hele 3.778 dele kan du se frem til et spændende og avancerede byggeprojekt og en udstillingsmodel som alle bil elskere kigger langt efter.

Fra LEGO® Technic™ Ultimate Car Concept-serien kommer en imponerende konstruktion til voksne Ferrari-fans. Træd ind i en zone af total opmærksomhed, mens du genskaber funktionerne i Ferrari Daytona SP3-modellen i klassisk rød med krommalede fælge. Stil den derefter frem for at beundre de ikoniske bagende og buede linjer, der gør denne model i skala 1:8 så speciel. Præcisionsteknik og højt funktionsniveau gør modellen til en tro kopi af den rigtige Ferrari. Funktionerne omfatter styretøj, en 8-trins sekventiel gearkasse med paddel shifter og en V12-motor med bevægelige stempler. Ligesom den originale superbil har denne Ferrari-model åbne “butterfly” døre. Åbn motorhjelmen for at finde dit unikke serienummer som låser specielt online indhold op. Nyd oplevelen med LEGO Technic Ultimate Car Concept-serien – en kollektion skabt specielt til voksne. Disse avancerede modelsæt hylder nogle af verdens mest eksklusive køretøjer og er en gave i særklasse til bilfans.

Specifikationer:
Fra år: 18+
Antal dele: 3.778 stk.
Materiale: Plast
Bruttovægt: 6,99 kg.
Model størrelse: 590 x 140 x 250 mm
Forpakningsstørrelse: 620 x 230 x 290 mm