Online event – Kevin Magnussen efter 8 år

Journalisten Peter Nygaard giver på denne online event torsdag 9 februar kl 10, arrangeret af Dinner events, et 30 min fix til os alle der ser frem til Formel 1 sæsonen med Kevin Magnussen.

Peter Nygaard har fulgt Kevin Magnussen siden har var 3 år. Få 30 minutter og få et quickfix af Formel 1, Kevin Magnussen og de seneste rygter inden for motorsport!

Kevin Magnussen kører i 2023 sin ottende Formel 1-sæson, og her dermed etableret sig som den bedste danske racerkører nogensinde.

Journalist Peter Nygaard har fulgt Magnussen hele vejen – fra hans første meter i gokart som treårig til det seneste Formel 1-grandprix. På denne aften fortæller Nygaard om en karriere med utallige op- og nedture.

Det er ingen hemmelighed, at Magnussens nuværende aftale med Haas F1 Team slutter efter denne sæson. Hvad er hans muligheder for en fortsat Formel 1-karriere?

Peter Nygaard har de seneste rygter med, og fortæller om Kevin Magnussens Formel 1-karriere før, nu og i fremtiden. Se med her, og få en smagprøve på hans foredrag og Kevin Magnussen.

Alle der er tilmeldt på forhånd får adgang til optagelsen i mindst 48 efterfølgende