Veter Models sortimentsrabat 20%

Netop nu kan du få 20% rabat på alle vores Veter models. Byggesættene består af træ og plast og er en super sjov udfordring at samle. Kan du bygge drivmekanismen så modellerne kan køre? Vi udfordrer dig 😉 Brug rabatkoden frem til og med søndag 15. jan: VM20

Leverandøren/Brandet:
Veter Models er en ukrainsk leverandør der ligger meget tæt på kampene i det syd Ukraine. Vi har valgt at støtte leverandøren gennem køb af deres produkter. Men det var et nemt valgt, da Veter Models har nogle produkter der er best-in-class for deres kategori. En win-win. Veter Models udvikler løbende nye modeller indenfor motor- og køretøjssegmentet så vi ser frem til hvilke nye designs de tryller frem.

Det praktiske:
Byggesættet samles uden lim eller værktøj i øvrigt. Alt du skal bruge er i æsken. Byggeprocessen består i at du får leveret nogle ark med træ og plast komponenter som du skal sætte sammen jævnfør byggevejledningen. Derudover medfølger en paraffin-stift som skal bruges til at smøre nogle af de bevægelige dele som anført. Vejledningen er på engelsk.

OBS:
Der medfølger reservedele for de mest udsatte dele, men vær opmærksom på at trækomponenterne kan være skrøbelige sammenlignet med plastik komponterne. Når man har arbejdet med nogle af plastik komponenterne og derefter skal arbejde med trækomponenter, kan man komme til at være lidt for hårdfør ved træet.

Specifikationer afhængig af model:
Fra år: 16+
Antal dele: 223 stk. – 575 stk.
Forventet byggetid: ca. 3-5 timer
Sværhedsgrad: Middel
Materiale: Træ og plast

Indhold: Plastik og træk kompoenenter i plader, fjeder, paraffin-stift, et træværktøj til at udstikke komponenterne, en tang til at holde små dele, vejledning (engelsk)