Bezior X500 Pro

7.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Med Bezior X500 Pro får du en elcykel med meget for pengene. Det lækre foldbare design med fælge af 3 eger skiller sig virkelig ud og er efter vores mening super lækkert. Du får desuden en 500 watt motor med 30 km/t i topfart og 30% stigningsevne samt 100 km i rækkeevne på batteriet. En spændende anderledes elcykel.

Beskrivelse

500W børsteløs motor
Den 500w højhastigheds børsteløse motor er i letsvægt klassen. Dens interne brug af stjernegeardesign kan forstærke drejningsmomentet og forbedre energieffektiviteten samt forbedre hastighedsydelsen og klatreevnen op til 35% stigning.

48V 10,4Ah aftageligt batteri
48V 10,4 Ah strømforsyning 18650 lithium batteripakke er fuldstændig skjult inde i rammen og er vandtæt og støvtæt. Den rene elektriske tilstand kan nå op på 45 km, og den strømstøttede tilstand kan nå 100 km.

Shimano 7-gears gear
Shimano 7-gears frihjul betyder at du kan skifte til et større tandhjul til kørsel op ad bakke og nedgear til et mindre tandhjul ved høje hastigheder. I kombination med pedalassistentsystemet kan du justere den passende hastighed for at fuldføre din cyekltur.

5 tommer LCD-skærm
BEZIOR X500 Pro enheds intelligent LCD-instrument, splinterny interaktiv interface viser gearkontakt, cykeldatavisning, effektindstilling og er IP54 vandtæt og støvtæt kvalitet.

26*1,95 tommer dæk
26*1,95 tommer hjul giver komfortabel og stabil cykeltur velegnet til alle veje. Elcyklen har anti-skrid og anti-vibration funktioner samt en længere spændvidde, større, hurtigere og mindre indsats.

Dobbelt støddæmpere
Den dobbelte oliefjederaffjedring øger stødmodstanden og giver rytteren en stærkere komfortoplevelse ved kørsel over huller og bump.

ZOOM Mekanisk skivebremse
X500 PRO har ZOOM skivebremser, dobbelt system af forreste og bageste skivebremser, S skivebremseskive, hurtig varmeafledning, automatisk afbrydelse af strømmen, nødbremsen kan også bremse effektivt og jævnt.

Fuldt foldbart design
X500 PRO kan puttes i bilens bagagerum, elevator eller opbevares og placeres derhjemme uden at optage plads og er nem at bære, hvilket tilføjer glæde og bekvemmelighed til din rejse.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Pumpe
1 x Lås
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Grundlæggeren James Wei tog en videregående uddannelse i Tyskland i 2012 indenfor elektricitet og automotive branchen. Efter endt uddannelse valgte han at blive i Tyskland og leve det europæiske liv. I 2019 startede han Bezior op efter at have en grundlæggende forståelse for den teknik og komponenter der er behov for i E-mobilitet. Han slog sig sammen med etablerede cykelvirksomheder i Kina og påtog sig rollen som produktdesign og kvalitetsovervågning. Resultatet af hans indsats var skabelsen af ​​en serie af Bezior elektriske motordrevne køretøjer, inklusive både elektriske cykler og scootere.

Fra 2020 til nu er Bezior-serien af ​​elektriske cykler og -scootere gradvist blevet frigivet på markedet og er meget populære i Europa. Virksomheden har siden udvidet sin markedsrækkevidde til Storbritannien og USA.

Specifikationer

Motor: 500 W
Max speed: 30 km/t
Max Rækkevidde ren El: 50 km
Max Rækkevidde med assistance: 100 km
Stigningsprocent: 30%
Dæk: 26″
Vægt: 23 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 48V 10,4Ah
Produktdimensioner: ‎900 mm x 1850 mm x 1050 mm
Foldet dimensioner: 1000 mm x 950 mm x 450 mm
Anbefalet højde: 165 cm – 190 cm
Max. vægt: 200 kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Gear: 7
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 1380 mm x 195 mm x 795 mmm
Brutto Pakkevægt: 28 kg
CE-Godkendt: Ja

Materiale: Aluminiumslegering

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser