LEGO Technic Ferrari 488 GTE

1.295,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Det fremragende byggesæt Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” har været på markedet i et par år men udgår snart. Byggesættet har været med til at definere Legos voksen kategori indenfor deres luksuriøse bil kategori. Så der er en grund til den stadig er på markedet pga sin fortsatte succes. Sørg for du også får et eksemplar. Du vil ikke fortryde.

Beskrivelse

Slut dig til eliteverdenen af ​​udholdenhedsløb, mens du bygger LEGO® Technic™ Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”. Dette modelsæt giver timevis af nydelse, mens du omhyggeligt laver din egen udstillelige modelreplika af den anerkendte løbsvinder. Spækket med autentiske funktioner og smukke designdetaljer fanger denne modelbil den umiskendelige italienske ånd hos den trofævindende racer.
Forlad hverdagen bag dig, og sæt fart på et spændende projekt, hvor du bygger en detaljeret kopimodel af den racevindende Ferrari 488 GTE.

Ferrari 488 GTE leverer prestigefyldte sejre til den stejlende hest i verdens hårdeste udholdenhedsløb og er en bil ulig nogen anden. Nu kan du skabe din egen LEGO® Technic™-modelversion, komplet med autentiske designdetaljer – ligesom på den ikoniske original. Med fantastisk sans for detaljer er denne racerbilmodel et sandt udtryk for Ferraris udholdenhedsracer.

Funktionerne omfatter for- og baghjulsophæng, døre, der kan åbnes, en V8-motor med bevægelige stempler og et rat, der styrer bilen. Originale klistermærker og autentiske farver tilføjer den perfekte finish til denne episke model. Undslip for en stund fra det almindelige. Dette sæt er en del af en samling af LEGO byggesæt til voksne, der sætter pris på fremragende design. Et nyt praktisk projekt til dig selv, eller den ideelle gave til en motorsportsfan, dette LEGO Technic byggesæt giver en fordybende konstruktion med en smuk udstillingsmodel at nyde.

• Fordyb dig i den spændende verden af ​​udholdenhedsløb, og skab din egen udstillelige LEGO® Technic™-modelversion af den ikoniske Ferrari 488 GTE racerbil.
• Autentiske funktioner omfatter for- og baghjulsophæng, døre, der kan åbnes, en V8-motor med bevægelige stempler og fungerende rat.
• Med originale racerklistermærker og et trofast farveskema vil LEGO® Technic™ Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” (42125) indtage en stolt plads i hjemmet eller kontoret for enhver motorsportsfan.
• Et givende byggeprojekt for voksne og en inspireret fødselsdagsgave eller gave til enhver, der elsker udholdenhedsløb, Ferrari-racerbiler og motorsport.
• Modellen måler over 13 cm høj, 48 cm lang og 21 cm bred.
• Udforsk nemt alle detaljerne pakket indeni takket være de åbne døre og hætten.
• Dette sæt leveres med en speciel byggeinstruktionsbog med eksklusivt indhold, inklusive detaljer om bilen og AF Corse 51-teamet.
• Med elegant design og realistiske funktioner tilbyder LEGO® Technic™ sæt en givende konstruktion og modeller spækket med imponerende funktioner til alle, der er interesseret i teknik og teknologi.
• LEGO® Technic™ komponenter opfylder strenge industristandarder for at sikre, at de er ensartede, kompatible og forbinder pålideligt hver gang – sådan har det været siden 1958.
• LEGO® Technic™-komponenter tabes, opvarmes, knuses, drejes og analyseres for at sikre, at de opfylder høje globale sikkerhedsstandarder.

Specifikationer

Fra år: 18+
Antal dele: 1.682 stk.
Materiale: Plast
Bruttovægt: 2,335 kg.
Model størrelse: 480 x 130 x 210 mm
Forpakningsstørrelse: 480 x 112 x 378 mm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser