KugooKirin M3

4.895,00 DKK

På lager

Leveringstid: 7-10 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Leder du efter et stabilt elektrisk løbehjul i midtersegmentet med den højeste beskyttelse imod vand og god rækkevidde (40km), så er KugooKirin M3, også kaldt Kirin M3, et godt valg. Løbehjulet kan køre 40 km/t. Ifølge dansk lovgivning må du max køre 20 km/t på offentlig vej, hvorfor dette løbehjul er til privat område.

Beskrivelse

KugooKirin M3 er et elektrisk løbehjul i midter-kategorien, hvor det primære formål er at sikre en god performance, høj modstandygtighed imod vand samt gode køreegenskaber. Der er lidt navneforvirring omkring modellen da den både bliver kaldt KugooKirin M3, Kugoo M3 og Kirin M3. Det skyldes virksomheden fornyeligt skiftede navn fra KugooKirin til Kukirin.

Modellerne (modelnavn) og dermed serierne er opbygget således: S-serien er de mindre modeller, M-serien er serien i midten med højere performance men også til en højere pris og til sidst G-serien som er modellerne med ekstra-ordinær performance.

Historien bag virksomheden:
KuKirin blev grundlagt i 2018 og er en teknologivirksomhed, der er specialiseret i udvikling og fremstilling af e-scootere og e-cykler. Det hed oprindeligt KugooKirin og blev ændret til KuKirin i 2022. KuKirin blev grundlagt for at afhjælpe eskalering af miljøforurening. For at beskytte miljøet og hjælpe millioner af mennesker med at pendle på en innovativ måde med lave emissioner, udvikler KuKirin konstant nye teknologier og leder efter måder at fremme og forbedre sine produkter på.

Kukirin er blevet en relevant spiller på markedet efter at have bevist kvalitet og innovation kan leveres til en fair pris.

Funktioner:
Dæk: 10-tommer front pneumatisk dæk, bagerste honeycomb solid core dæk. Kraftfuld ydeevne matcher med de off-road brede dæk. Det giver løbehjulet en bred mulighed for anvendelse.
Bremse: Forhjulstromlebremse og baghjuls elektroniske bremse er bygget til at forhindre at bremsen bliver mindre stærk.
3 hastighedstilstande: Du styrer hastigheden med én tast i henhold til de forskellige vejbelægningsforhold, hvilket gør kørslen mere komfortabel og kørsel mere sikkerhed.
500W motor: Stærk kraft og løb længere med en 500W motor og en max rækkevidde op til 40 km
LED-skærm: Det godt oplyste display giver dig mulighed for at overvåge din hastighed, tilbagelagte distance, batterilevetid og tilbagelagt tid.
Lys: Kraftig LED-lys & baglygte. Den lyse forlygte kan lyse din vej, og den røde baglygte kan få andre til at lægge mærke til dig, og begge dele kan give dig en mere sikker kørsel om natten.
Støddæmpningssystem: Støddæmpningssystem foran og bagpå kan hjælpe dig med at nyde en behagelig kørsel.

Specifikationer

Motor: 500 watt
Max speed: 40 km/t (Ifølge dansk lovgiving må et løbehjul max køre 20 km/t på offentlig vej)
Opladningstid: 4,5 timer
Rækkevidde: Op til 40 km
Dæk: 10” dæk
Vægt: 22 kg

Max stigning: 24%
Bremser: Tromlebremse foran og E-bremse bag (ABS)
Batteri: 36V 13Ah
Forpakning: 1190mm x 220mm x 615mm
Dimensioner foldet ud: 1.155mm x 455mm x 1195mm
Dimensioner foldet sammen: 1.155mm x 455mm x 570mm
Max. vægt: 120kg

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX7
Lys: Indbygget lys
Garanti: 1 år* (*afhængigt af delen)
Foldbart: Ja

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser