LEGO Technic Doms Dodge Charger

845,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Der er forskellige holdninger til Fast & Furious universet, men vi kan ikke undsige os fra at byggesættet af denne ikoniske Dodge Charger R/T fra 1970’erne er super flot og ser dejlig voldsom ud. Som med de øvrige af Legos større byggesæt er modellen fyldt med autentiske detaljer.

Beskrivelse

Hvis du gerne vil opleve den ultimative fart, skal det være i Fast & Furious-bilen Dodge Charger, der køres af den frygtløse gaderacerkører Dominic Toretto. Nyd V8-motoren, de bevægelige stempler og styresystemet samt to beholdere med kvælstof til at give ekstra kraft. Og hvis der bliver fyret lidt for meget op under tingene, er der en brandslukker i kabinen. Genskab Doms actionfyldte stunts, og vis derefter bilen frem i den berømte baghjulsposition.

Giv Fast & Furious-fans det ultimative adrenalinspark med LEGO® Technic byggesættet Doms Dodge Charger (42111) til børn og voksne. Sættet er baseret på den ikoniske Dodge Charger R/T fra 1970’erne og er fyldt med autentiske detaljer. Kølerhjelmen, der kan åbnes, afslører en modelversion af den ikoniske V8-motor. Andre seje detaljer omfatter bevægelige stempler, wishbone-affjedring, styresystem og luftkøler. Der er ovenikøbet beholdere med kvælstof i bagagerummet for at give ekstra liv til Doms dristige biljagter i høj fart. Præcis som i virkeligheden!

Fans fra 10 år vil elske at bygge deres helt egen kopimodel af Dominic Torettos berømte bil. Efter Dodge Charger-bilen er bygget, kommer der for alvor gang i legen, når fans udspiller klassiske scener fra The Fast and The Furious-filmen og giver nyt liv til gadeløbenes adrenalinfyldte verden. Fantastisk byggelegetøj til kreativ leg LEGO Technic universet indeholder avanceret byggelegetøj til LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.

• Inspirer fans til at genskabe deres yndlingsscener fra Fast & Furious-filmene med denne fantastiske LEGO® Technic Doms Dodge Charger (42111), en fantastisk kopimodel af den klassiske muskelbil.
• Med 1.077 elementer er dette seje byggesæt en sjov udfordring for børn og fans, der elsker legetøjsmodelbiler. Inspireret af den oprindelige Dodge Charger R/T fra 1970’erne er denne nøjagtige kopi fyldt med realistiske detaljer.
• Autentiske detaljer giver fans mulighed for at genskabe spændingen ved at køre den rigtige bil med bevægelige stempler, affjedring, styresystem og luftkøler. Efter legen kan fans vise modellen frem i den berømte baghjulsposition.
• På udkig efter en sej julegave til børn fra 10 år eller voksne, der elsker biler? Dette er et fremragende valg. Fans kan bygge modelversionen af Doms bil og derefter udforske dens seje detaljer, når de genskaber Fast & Furious-filmscener.
• Denne modelbil er over 39 cm lang, 16 cm bred og 11 cm høj og har den helt rigtige størrelse til eventyrlige rollelege i høj fart. Lad den stå i baghjulspositionen som en iøjnefaldende udstillingsgenstand.
• Der medfølger en trykt vejledning, så det er nemt for unge byggere at komme i gang.
• Introducer børn til en verden af byggesjov med LEGO® Technic sæt. Med fantastiske køretøjsdesigns og seje funktioner fortsætter den sjove leg, længe efter at modellen er bygget.
• LEGO® Technic sæt overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at disse sjove byggesæt til børn er nemme at sætte sammen hver gang.
• LEGO® Technic byggesæt testes grundigt for at sikre, at de alle opfylder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Specifikationer

Fra år: 10+
Antal dele: 1.635 stk.
Materiale: Plast
Bruttovægt: 0,88 kg.
Model størrelse: 390 x 160 x 110 mm
Forpakningsstørrelse: 354 x 118 x 378 MM

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser