Vilde Motor Byggesæt

Er du til vildt legetøj? Inden længe modtager vi et parti af de vildeste brændstof byggesæt fra Toyan. Motorerne er byggesæt som du selv samler hvorefter de fungerer som rigtige brændstof-motorer. Det er det vildeste legetøj for voksne i alle aldre. V8 byggesættet yder hele 4 HK. Motorerne er desuden af en størrelse så selv om EU har lukket Mercedes AMGs V8 motorprogram ned, så ville selv EU og Gretha Thunberg godkende denne V8 motor.

Det kommer nok ikke som en overraskelse at vi elsker vildt legetøj for voksne. Og Toyans brændstof byggesæt er præcist det. Vildt. Specielt deres V8 byggesæt som kommer til at yde over 4 HK. Vi har længe kredset om Toyans vilde motor byggesæt og har altså nu besluttet os at slå til. Specielt efter flere forespørgsler fra jer.

Motorerne vi har bestilt hjem er både V8 motorer, V4 motorer, V2 motorer og V1 motorer. Formålet med motorerne er at give konstruktøren en forståelse af hvordan en rigtig motor bygges op og fungerer. Derudover er motorerne rigtige motorer der drives af et kredsløb som du nemt bygger op om motoren. Dermed er det ikke kun simulerings motorer, men altså byggesæt der samles til rigtige minimotorer drevet af brændstof.

Virksomheden Toyan Precision Technology Co. LTD blev grundlagt den 3. februar 2015 i Kina med formålet om at skabe nogle ekstraordinære modelmotorer. Stifterne mente markedet simpelthen var for ringe indenfor modelmotorer. Virksomheden integrerer både R&D og produktion af mikromotor og har et dybt fundament og rig erfaring inden for motor model teknologi.

Siden etableringen har Toyan introduceret avanceret produktionsteknologi og har et onestop-produktionsservicenetværk af udvikling, design, fremstilling og fremragende eftersalgsservice, som sikrer høj kvalitet og fordele i prisen, selvom motor byggesættene ikke er helt billige. Disse egenskaber og det komplette udvalg, har gjort at Toyan har vundet tillid hos kunder og brugere og nyder et højt omdømme.

Hold øje med vores sortiment og inden længe vil du finde Toyan motorerne 🙂