Om os

VI INSPIRERER VOKSNE TIL AT HAVE FLERE FANTASTISKE OPLEVELSER

Play Hard er en nyetableret dansk virksomhed som specialiserer sig i gear og oplevelser til motorsportsinteresserede voksne. Alle produkter og oplevelser på vores platform relaterer sig til emner indenfor motorer, køretøjer og motorsport.

Konceptet bygger på at gøre de gode oplevelser og produkter tilgængelige for voksne for at forstærke livet. Vi danskere har ofte meget travlt og glemmer i skyndingen at have kvalitetsoplevelser sammen med dem vi holder af, som venner og familie eller at prioritere oplevelser vi nyder alene. Vi screener derfor markedet, både det international og det danske, og udvælger netop de produkter og oplevelser vi mener der er de bedste og mest relevant lige nu. Og så gør vi dem tilgængelige for dig.

Kriterierne for vores udvælgelsesproces går altid på:
– Høj underholdningsværdi
– Høj kvalitet
– Design og æstetik

Play Hard som virksomhed begynder da vi var to danske motorsportsentusiaster der mødte hinanden på racerbanerne rundt om i Europa. Vi deltog i kør-selv arrangementer i Road Racing, hvor vi dystede imod hinanden; og nød samtidigt det store fællesskab der er indenfor sporten og motorsporten generelt. Vi fandt hurtigt ud af vi havde en fælles passion for adrenalinfyldte oplevelser og indenfor produkter og gear der kunne give os en på opleveren. Vi fortæller ikke her hvem der vandt duellerne på banerne, da der findes forskellige tolkninger af sandheden J, men vi satte os for at blive et team med et andet mål: at inspirere danskere til at få flere kvalitets oplevelser igennem motorsporten og motorrelaterede produkter.

Siden drives af

Play Hard ApS

CVR: 41406305

Vi støtter gode initiativer

csr-maerket logo