Lego Technic – 2022 Ford GT

Lego har flere byggesæts lækkerier i ærmet det kommende år. Allerede til marts er det muligt at købe det nye byggesæt af 1:12 Ford GT af i alt 1.466 dele som er endnu en super bil i rækken. Køb den før din nabo 🙂

Oplev, når en fantastisk sans for detaljer og et ikonisk udseende mødes i et fordybende byggeprojekt for voksne med LEGO® Technic modelsættet 2022 Ford GT (42154). Tag dig god tid til at samle bilens baghjulstræk med differentiale, den fungerende V6-motor, uafhængig affjedring på alle hjul, styring på forakslen, forlygtedetaljer, fungerende spoilervinge samt døre og motorhjelm, der kan åbnes. Din indsats bliver belønnet med en fantastisk 1:12-model af et samlerobjekt, der er designet til udstilling.

Når innovation møder motorkraft
Kom ind under huden på Ford-designerne, når du genskaber alle de fantastiske detaljer ved denne superbil. Nyd den aerodynamiske form, der gør 2022 Ford GT til en bemærkelsesværdig bil, både på og uden for banen.

Styr på instruktionerne
LEGO Builder appen gør det nemt at få overblik over byggevejledninger. Brug appen til at zoome ind på og dreje modeller i 3D, gemme sæt, holde styr på, hvor langt du er kommet, og finde inspiration til nye modeller.