Lego Technic – The Batcycle

Det seneste nye byggesæt fra Lego er inspireret af Batman filmen 2022 og står virkelig flot. Sættet består af 641 dele og er fra +9, så en god udfordring sammen med familien. Du kan købe den fra 1. marts.

Giv Batman™-fans en udfordring, når de bygger Batmans ikoniske motorcykel i LEGO® Technic form. Legetøjsmodellen THE BATMAN – BATCYCLE™ er inspireret af filmen THE BATMAN fra 2022 og er fyldt med seje funktioner og detaljer. Børn vil elske at samle alle dele af denne autentiske skalamodel og derefter genskabe yndlingsscener fra filmen. Køretøjet omfatter styring, affjedring og et kædedrev, der forbinder den leddelte H4-motor med baghjulet. Der er også et støtteben, så børn kan udstille deres samlerobjekt.

Byggevejledning til superhelte
Få et nemt og intuitivt byggeeventyr med LEGO Builder appen. Her kan du zoome ind på og dreje modeller i 3D samt gemme sæt og holde styr på, hvor langt du er kommet.

En fremragende introduktion til teknik
LEGO Technic byggemodeller omfatter realistiske bevægelser og mekanismer, der præsenterer LEGO byggere for et teknisk univers på en imødekommende og naturtro måde.