EL-SKATEBOARDS

Velkommen til vores serie af elektrisk skateboards. Elektrisk skateboarding kan dyrkes uden at du er dygtig til almindelig skateboarding. I modsætning til hvad du måske tror, ​​er det meget nemmere at lære at køre på et elektrisk skateboard end et klassisk skateboard. Når du først har fundet balancen på et elektrisk skateboard, kan du allerede nå et par hundrede meter uden at skulle skifte position. I klassisk skateboarding skal du konstant skubbe med den ene fod og derefter flytte dig selv. Denne konstante ubalance er specifik for klassisk skateboarding, men forsvinder, så snart du ikke længere behøver at skubbe med fødderne for at komme fremad. Se vores alsidige sortiment af modeller her.

Filtrér

Pris
DKK -
Sorter efter:
Lagerstatus
Brands
Materiale
Din højde
Farve
Hastighed
Rækkevidde
Inkl. sæde
Motorkraft
Drev
Type
Motorkraft
Skala
Foldbart
Stigningsevne
Vægt
 • Onsra Velar

  Fra 19.995,00 DKK
 • Onsra Black Carve 3 Belt Drive All Terrain

  14.995,00 DKK
 • Onsra Black Carve 3 Belt Drive Street

  14.995,00 DKK
 • Onsra Black Carve 3 Direct Drive

  14.995,00 DKK
 • Onsra Challenger Pro Belt Drive All Terrain

  12.895,00 DKK
 • Onsra Challenger Pro Belt Drive Street

  11.995,00 DKK
 • Onsra Challenger Pro Direct Drive

  11.995,00 DKK
 • Elwing Nimbus

  Fra 3.995,00 DKK
 • Elwing Halokee

  Fra 3.995,00 DKK
 • Elwing Liten

  Fra 3.995,00 DKK
 • Elwing Staco

  Fra 3.995,00 DKK
 • Elwing Cloudwheel Rover 110 mm

  1.995,00 DKK
 • Elwing Cloudwheel Donut 120 mm Offroad

  1.895,00 DKK
 • Elwing Gummihjul 90 mm – 1 motor

  495,00 DKK
 • Elwing Gummihjul 90 mm – 2 motorer

  495,00 DKK
 • Elwing 90 mm Polyurethan hjul

  425,00 DKK

Hvad er et E-Board / Elektrisk Skateboard
Et Elektrisk Skateboard er et nyt transportmiddel som fik sin rigtige fødsel i start 00’erne. Basalt set består et Elektriske Skateboard af et bræt, integreret med batteri og motor samt en trådløs fjernbetjening, også kaldet en controller. Ud over at kunne accelerere, kan de Elektriske Skateboards også bremse.

Historien bag E-boardet / Det Elektriske Skateboard:
Det oprindelige Skateboard stammer fra surferkulturen omkring USA’s vestkyst, hvor surferne red på bølgerne ved stranden og dermed fik ideen til at sidewalk-surfe på et bræt med hjul. I starten brugte man et surfbræt og fastmonterede hjulsæt fra side-by-side rulleskøjter.

Efterhånden som Skateboardet udviklede sig, antog det mange og forskellige former. Det var lige fra det originale surfboard med Hammerhajs-form, til i dag at være formet som vi kender det.

Der blev eksperimenteret op igennem 70’erne til 90’erne med forskellige former for drivmiddel på Skateboardene, primært benzinmotorer. Det var først omkring år 2005 at elmotorerne og batterierne blev stærke og store nok, til at de kunne benyttes til Skateboards over længere rækkevidde.
 
Det Elektrisk Skateboard består af:

1. Boardet / Brættet
Boardet er selve brættet. Vi sælger high-end produkter hvor brættet i stedet for træ er kulfiber eller et kombineret Fiberglas, Bambus og Ahorn træ for optimal styrke og fleksibilitet.

2. Trucks
På undersiden af boardet finder du to såkaldte Trucks; en foran og en bagved. De to Trucks er de T-formede metal emner som sammenkobler boardet og hjulene. Disse Trucks er utroligt vigtige for Skateboardets manøvredygtighed og stabilitet som gør det muligt at ”Carve” (dreje fra side til side som man kender det fra Skateboards)

Det er muligt på alle vores E-boards / Elektriske Skateboards at indstille og justere Trucks følsomheden efter behov. Jo mere bevægelse i dine Trucks jo større manøvredygtighed; men det kræver også at du er mere øvet. Vores E-boards kommer med en god standard indstilling, så du behøver ikke at indstille dine Trucks yderligere i begynder-fasen.

3. Hjul
Hjulene til de Elektriske Skateboards er mangfoldige. Vi tilbyder primært Off-road og Street. Du bør vælge hjul efter det miljø du skal køre i.

Off-road hjulene giver dig større clearance høje, bløde hjul til bedre at absorbere stød og bump samt smallere dæk med dybere mønster til at håndtere forhindringer i naturen.

I Street hjulene får du mindre hjul for mere strømlinet kørsel, hvor du får et fantastisk greb på asfalt, der er optimale at ”carve” med. Streethjulene kan godt klare mindre terrænudfordringer.

4. Motor
Motoren afgør blandt andet fart, trækkraft og bremseevne. Motoren påvirker derfor acceleration, topfart, bremseevne og evnen til at køre op ad stigninger.

På vores Elektriske Skateboards kan du enten få såkaldt ”Direct Drive” eller ”Belt Drive”
På ”Direct Drive” modellerne sidder drivhjulene, som er baghjulene, direkte på motorerne (én motor på hvert drivhjul). Det har nogle fordele ift. lavere lydniveau og mindre vedligehold. Men performance er også en smule lavere end på ”Belt Drive” modellen.

”Belt Drive” modellerne har, som navnet indikerer, en drivrem på hvert drivhjul til motoren (én motor per drivhjul). De har en højere performance end ”Direct Drive” men også ca 10-20 DB højere lyd fra motoren.

Hvis du er i tvivl om hvilken model du skal vælge, vil vi anbefale ”Belt Drive” modellerne, da du får mere performance for pengene og kun en smule mere vedligehold, ved at skulle holde driveremmene/bælterne og bøsninger rene.

5. Batteri
Når man skal se på performance af et Elektriske Skateboard skal man se på både motor og batteri. Du kan sagtens have en stærk motor, men hvis du ikke har ydelsen i batteriet, får du ikke noget ud af motoren. Vi forhandler High-end Elektriske Skateboards og har det ypperste hvad angår motorkraft og batteri performance. Vores E-boards tophastigheder ligger for nogle af modellerne helt oppe på 70 km/t. Det er ikke E-boardet der sætter dine begrænsninger, men derimod hvor dygtig du er til at køre på brættet.

Batteriet afgør også rækkevidden på en opladning. På vores modeller har du mellem 45 – 60 km rækkevidde afhængig af modellen. Det tager 3,5 – 5 timer for en fuld opladning, igen afhængig af modellen.

Vi går desuden meget op i design og æstetik. Hvis du ser hvorledes vores batterier har organiske former og er en integreret del af designet, sammenlignet med mange andre E-board brands, som mange gange har en stor firkantet klods på brættet, så kan du se hvor stor betydning det har visuelt.

Går du op i design, så er Onsra det æstetiske valg.

6. Trådløs fjernbetjening og motorstyring
Der medfølger en trådløs fjernbetjening til det Elektriske Skateboard. Fjernbetjeningen styrer den avancerede motorstyring der sidder i brættet. Den er altafgørende for den gode køreoplevelse, da speeder- og bremsedosering sidder her. Vores Elektriske Skateboards har 2 motorer og skal derfor bruge en avanceret motorstyring til at sikre motorkraften fordeles korrekt. Derudover får du en række forskellige features på fjernbetjeningens LED skærm såsom kørestatistikker, batteritilstand, hastighed osv.
 
Hvad er reglerne angående elektriske skateboards:
Vigtigt: Hastighedsgrænsen er 20 km/t på de offentlige veje i Danmark. Vi kan begrænse vores Elektriske Skateboards så de ikke kan køre hurtigere end 20 km/t hvis ønsket.

Elektriske Skateboards / E-Boards, hoverboards, segboards, airboards og uniwheels mv. kaldes for “selvbalancerende køretøjer”.  Fælles for dem er, at de ikke har noget styr, og at hastighed, retning og nedbremsning styres med personens kropsvægt, stilling og balance.

Reglerne for disse selvbalancerende køretøjer er:

Hastighedsgrænsen er 20 km/t, og køretøjet må heller ikke kunne køre hurtigere.
Du skal være fyldt 15 år.
Hvis du er under 15 år, skal du følges med en voksen på mindst 18 år.
Du skal køre med cykelhjelm.
Du skal køre med lys på både foran og bagpå hele døgnet. Forlygten skal lyse hvidt eller gult og baglygten skal lyse rødt. Lyset skal være tydeligt synligt på mindst 300 meters afstand. Lygterne kan sidde på køretøjet eller på tøjet.
Du skal også have en hvid refleks foran, en rød refleks bagpå og en hvid eller gul refleks på hver side. Reflekserne kan sidde på køretøjet eller på tøjet.
Du skal følge cykelreglerne, og du skal køre på cykelstien, hvor der er cykelsti.
Promillegrænsen er 0,5 og der er nulgrænse for ulovlige stoffer.
Køretøjet skal være CE-godkendt, må højst veje 25 kg, være 1,2 meter langt og 70 cm bredt.
Politiet kan konfiskere ulovlige el-skateboards
Uden for byzone må du kun køre på strækninger, hvor der er cykelsti, og hvor hastighedsgrænsen højst er 50 km/t. at du må fx ikke køre på en landevej, hvor der ikke er cykelsti.

Børn

Det er ulovligt for børn under 15 år at køre alene på el-skateboard, uniwheel mv. på færdselslovens område (dvs. også på stisystemer, villaveje, parkeringspladser mv.). Børn skal være sammen med en voksen på mindst 18 år.

Børn under 15 år må kun køre alene på el-skateboard, uniwheel mv. indenfor skiltede lege- og opholdsområder eller på privat grund.

Rådet for Sikker Trafik anbefaler at du:

Grundigt tjekker det køretøj, du kører på opfylder reglerne for at være lovlig i trafikken
Sørger for at øve dig grundigt på et område uden trafik, før du kører ud i trafikken. Du skal kunne køre stabilt, bremse sikkert og hurtigt, give tegn og orientere dig uden at miste balancen. Også når der sker noget uventet, eller der er et hul i vejen
Altid bruger cykelhjelm
Husker på, at andre trafikanter kan have svært ved at høre dig og bedømme din hastighed, så vær meget påpasselig i trafikken og vis hensyn til andre
Ikke lader børn under 15 år køre på selvbalancerende køretøjer, heller ikke på lege- og opholdsområder eller privat grund. Børn kan have meget svært ved at kontrollere hastigheden og holde balancen mv. med så høj hastighed, så risikoen for, at de kommer til skade, er høj.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser