Ferrari stempel fra F1 mesterskabsbilen

En vild gave til manden der har alt! Det er nu muligt at købe det stempel der har siddet i motoren på den F2001 Ferrari der vandt mesterskabet i 2001 som Michael Schumacher bekendt vandt. Investér i et kunstværk.

Dette er det originale plejlstangs- og stempelsæt fra F2001-bilen, som vandt 2001 konstruktør- og kørermesterskaberne hvor Michael Schumacher vandt titlen og Ferrari teamet vandt mesterskabet.

Forbindelsesstangen og stempelsættet i F2001, lever videre som et unikt kunstværk. Den legendariske bil gjorde 2001-sæsonen til en af de mest spændende nogensinde for Ferrari, og lod holdet skabe sig et navn ved at vinde konstruktør-og kørernes titler.

Dette eksklusive sæt er en del af en serie, der indeholder de mekaniske komponenter fra de mest mindeværdige Ferrari Formel 1-motorer. Forbindelsesstangen og stemplet vises på en kulfiber-displaybase lavet af italienske mesterhåndværkere. De er yderligere forstærket af en rød indsats og emaljeret skjold og er ledsaget af et ægthedscertifikat underskrevet af Scuderia Ferrari Team Principal.