JUST1 Crosshjelme og Crossbriller

Efter flere efterspørgsler på at levere crosshjelme og crossbriller, i MX style, til elløbehjul, elcykler og elskateboards, er vi glade for at kunne meddele at vi nu har teamet op med JUST1. JUST1 er et super cool italiensk brand der producerer crosshjelme, crossbriller, tøj og lignende udstyr til offroad sporten, i høj kvalitet. Fokus er at øge performance, komfort og sikkerhed indenfor offroad og motorcross. Lækkert udstyr til enhver smag og budget!

Vi er super glade for at fortælle at vi nu leverer og samarbejder med JUST1 som er en af udstyrsbranchens konger. JUST1 har professionalismen, aggressiviteten og æstetikken der passer lige ind i Play Hard brandet. Uanset om du kigger efter en af de mest sikre og lækre hjelme på markedet eller ønsker et så godt billigere alternativ som muligt, så har JUST1 sortimentet noget til dig der leder efter crosshjelme og crossbriller. Udstyret passer til motocross og ATV, men i lige så høj grad anden offroad sport som elløbehjul, elcykler og elektriske skateboards.

Historien bag virksomheden:
JUST1 er et italiensk brand der producerer crosshjelme, crossbriller, tøj og lignende udstyr til motorcykelsporten; primært indenfor Motorcross og Road Racing. Men hjelmene kan også bruges til elløbehjul, elcykler og andre hurtigere køretøjer hvor du har behov for god beskyttelse. Virksomheden er baseret i i Pistoia, Italien og blev verdenskendt blot efter et par måneder i motorsportsbranchen. Just1 blev etableret i 2011 af italieneren Tony Amoriello, der siden har været en af de førende indenfor hjelm design og teknologi for at øge performance, komfort og sikkerhed indenfor offroad og motorcross. Amoriello startede virksomheden med det mål om at producere crosshjelme der havde en bedre performance og komfort for kørerne med bedre sikkerhed end hvad der ellers var på markedet af hjelme.

Med en baggrund hos en motorcykelproducent og i offroad motorsport og samtidig værende offroad-entusiast, har Amoriello brugt utallige timer på at arbejde med nogle af de bedste kører i MXGP og motorcykelverdenen. Virksomheden har også vundet en del verdensmestertitler herunder 2016 MXGP og 2015 MX2 FIM Motocross World-titlen med Tim Gajser og 2013 MX3-titlen med Klemen Gercar og meget mere.

At arbejde på at forstå motorcross kørernes krav og at lave produkter løbende for at imødekomme sådanne krav er af største betydning for JUST1, som Amoriello beskriver: “Tidligere arbejdede jeg for en motorcykelproducent, og jeg var ansvarlig for motorsportsteams’ne og sponsorerede ryttere . Rytterne klagede ofte til mig over deres hjelme, nogle gange var det monteringen, nogle gange vægten eller ventilationssystemet eller udsynet. Jeg besluttede at starte dette nye projekt alene og prøvede at lave en hjelm, der kan kombinere alle de funktioner, som rytterne havde bedt om. I dag er mine ryttere meget tilfredse med produktet.”

Lidt om Just1 Crosshjelm Serierne:
Just 1 har følgende serier og hermed en kort beskrivelse af den enkelte:

J-12 Pro Carbon Fiber:
Carbon fiber er det stærkeste og mest sikre valg til crosshjelme, men også dyrere end andre materialer. Denne hjelm er en smule billigere end J-22, da den ikke kommer med S.D.C eller MIPS systemet.

J-22 Carbon Fiber:
Den mest avancerede styrthjelm fra Just1 med topkarakterer indenfor performance, sikkerhed og konfort. Du finder næppe en crosshjelm bedre end denne.

J-22 Fiberglass:
Glasfiberhjelme er stærkere og mere holdbare end ABS hjelme, hvilket ofte resulterer i en længere levetid. Glasfiberhjelme udmærker sig ved at fordele kræfter ved styrt, hvilket kan være med til at reducere hovedskader. Derudover har J-22 hjelmen et såkaldt S.D.C sikkerhedssystem til at mindske både linær og rotations energi fra styrt, hvilket J-18 ikke har.

J-18 MIPS Fiberglass:
Glasfiberhjelme er stærkere og mere holdbare end ABS hjelme, hvilket ofte resulterer i en længere levetid. MIPS-systemet i hjelmen er designet til at hjælpe med at reducere rotationsbevægelsen. Rotationsbevægelse er en almindelig årsag til hjernerystelse og mere alvorlig hjerneskade ved skrå slag mod hovedet. Desuden har crosshjelmen PROTX2™ Antimicrobial Technology til reduktion af bakterier i polsteringen som J-22 serein samt flere luft indtag ift. de billigere serier.

J-18 Fiberglass: Glasfiberhjelme er stærkere og mere holdbare end ABS hjelme, hvilket ofte resulterer i en længere levetid. Desuden har crosshjelmen PROTX2™ Antimicrobial Technology til reduktion af bakterier i polsteringen som J-22 serien samt flere luft indtag ift. de billigere serier.

J-38 ABS: Hjelm af ABS (thermoplast) er en af de stærkeste plasttyper der findes. Den har en god slagstyrke og overfladehårdhed samt er kosteffektiv. Hjelmen er stort set ens med J-39.

J-39 ABS: Hjelm af ABS (thermoplast) er en af de stærkeste plasttyper der findes. Den har en god slagstyrke og overfladehårdhed samt er kosteffektiv. Hjelmen er stort set ens med J-38.

J-40 ABS: Hjelm af ABS (thermoplast) er en af de stærkeste plasttyper der findes. Den har en god slagstyrke og overfladehårdhed samt er kosteffektiv. J-40 er lidt dyrere end J-39 og J-38, da den bl.a. kommer med Protx2™ antimicrobial technology til liningen samt Peak Release systemet til skyggen.

De forskellige navne inden for den enkelte serie som Frontier, Absolute osv. referer blot til designet og motivet af malingen af hjelmen.

Størrelsesguide:
XS: 53-54 cm
S: 55-56 cm
M: 57-58 cm
L: 59-60 cm
XL: 61-62 cm
XXL: 63 cm

Lidt om JUST1 crossbriller serierne:
Nerve:
Nerve er serien med JUST1s ultimative crossbriller med mange års intens udvikling. Udviklet til at give maksimal beskyttelse og performance til både begyndere og topelite kørere. Fokus på maksimalt udsyn, anti-dug og ventilering.

Nerve Plus:
Disse crossbriller er for kørsel i udfordrende terræn med mudder og jord, sprøjentende om ørerne og øjnene. Crossbrillerne er kendetegnet ved at de har en Roll-Off feature så du kan rense linse glasset og få klart udsyn igen på millisekunder.

Iris 2.0:
Iris 2.0 er crossbriller i JUST1s midtersegment. Du får nogle crossbriller der passer på dit udsyn og der bl.a. giver anti-dug og UV beskyttelse

Vitro:
Vitro er den mest kosteffektive crossbrille serie som Just1 har udviklet. Crossbrillerne kommer med klart linseglas og er anti-dug beskyttet så du så vidt muligt undgår et sløret syn når du er ude på din motocrosser, elløbehjul, elcykel, elskateboard eller hvilket andet offroad køretøj du er ude på.

Kig endelig forbi vores sortiment hvis du skulle have den mindste interesse i lækkert offroad udstyr.