Agusta E-Scooter MV Rapido Serie Oro 2023

Kør med stil, om det er i pitområdet på din trackday eller ned efter en is på tanken. Motorcykelproducenten Agusta har produceret denne design perle med masser af kraft og fede features. En vild pris i forhold hvad du får for pengene.

Den nye E-Scotter Rapido Serie Oro er naturligvis motorcykel inspireret nu hvor den er fra en af verdens top æstetiske designere af motorcykler, Agusta.

E-scotteren kalder Agusta selv for den italienske hingst i e-scooterverdenen, som tager dig derhen du vil, med stil, hastighed og komfort. Agustas ingeniører- og design team har forsøgt at kanalisere udtrykket og stilen fra deres flotte MV Agusta ned i denne e-scooter.

Motor:
En topmoderne børsteløs motor giver en kontinuerlig effekt på 500 W. Du er garanteret fremragende pick-up både i starten og på op ad bakke sektioner uden at gå ned i tempo.

Der er 4 ydeevneniveauer at vælge imellem:
– Fodgænger
– Øko
– Comport
– Sport+

Hver tilstand giver et tilpasset niveau af hastighed og energiforbrug.

Ydeevne: Motor power: 500 W, Torque 24 NM og begrænset til 25km/t (for at holde lovgivningen).
Ladetid: 6 timer
Rækkevidde: 50 km

Ramme: Designet har stramme linjer og voluminøse former, der er perfekt integreret mellem for- og bagenden. Magnesiumlegeringsrammen giver en lettere, men stærkere og mere pålidelig ydeevne – den er også IPX4 vejrbestandig og korrosionsbestandig.

2-vejs foldesystemet giver en nem og hurtig måde at folde på, men sikrer også, at den forbliver sammen foldet.