På land

Elwing Elektriske Skateboards

Elwing Elektriske Skateboards

Vi har netop indgået et samarbejde med ELWING elektriske skateboards! ELWING er en trendy fransk virksomhed der fokuserer på mobile løsninger til transport og spænding. Du behøver ikke at have nogle skateboardevner for at kunne køre på elektriske skateboards, da det er noget helt andet balancemæssigt end almindelige skateboarding. ELWINGs skateboard ligger i et midtersegment hvor pris, kvalitet og design er afbalanceret. Hop ind og se sortimentet på webshoppen 😉 Fra 3.995 DKK.

Køb hos Play Hardread more
Helt Specielle Elcykler

Helt Specielle Elcykler

Teknologien i dag, indenfor elmotorer og batterier, er så udviklet, at vi hos Play Hard har sukket efter nogle sjovere alternativer til elcykler end markedet i Danmark kan tilbyde. Elcykelkategorien i Danmark er støvet. Og det er den primært pga. lovgivningen som begrænser hastigheden til 250 watt og 25 km/t. Men på privat område, og dermed til sportsbrug, findes ingen begrænsninger. Vi har derfor samlet nogle hurtige, flotte, sjove, sporty og retro elcykler du kan købe. Fra 4.495 DKK.

Køb hos Play Hardread more
Verdens Hurtigste Elløbehjul

Verdens Hurtigste Elløbehjul

Hos Play Hard elsker vi fart og spænding! Når det kommer til elektriske løbehjul, så har teknologien taget kvantespring de seneste 10 år. Hos os kan du derfor nu købe nogle af de hurtigste elektriske løbehjul i verden. 8000 Watt med tophastighed på 120 km/t, en rækkeevne på 125 km, en stigningsprocent på 50% og max load på 200 kg. Hvem vil ikke have en tur på det 😉 Fra 1.995 DKK.

Køb hos Play Hardread more
HYPER GOGO Cruiser 12

HYPER GOGO Cruiser 12

Normalt sælger vi kun gear og køretøjer til voksne, men denne elektriske Vintage Chopper til børn er det mest innovative køretøj vi har set til børn til dato. Vil du forkæle dit barn og gøre dem til det mest cool barn i byen, med masser af coolness, fart, røg, lys og motorlyd, så er muligheden her nu. Fra 6 år og op (88 cm – 150 cm). Fra 2.895 DKK.

Køb hos Play Hardread more
PLAY HARD X ONSRA

PLAY HARD X ONSRA

Vi er utroligt glade for at kunne annoncere, at vi er indgået i et samarbejde med ONSRA Europe. ONSRA leverer nogle af de bedste og innovative elektriske skateboards i verden, hvor det schweiziske brand er kendt for høj performance og flot design. Vi er derfor meget glade for nu at kunne forhandle deres produkter. ONSRAs produkter kan både begrænses til offentlig vej eller leveres uden begrænsning (op til 70 km/t). Kig forbi webshoppen og se sortimentet. Fra 12.895 DKK.

Køb hos Play Hardread more
Play Hard X Kukirin

Play Hard X Kukirin

Vi har indgået et samarbejde med det nye high-performance brand inden for E-Scootere, Kukirin, til utroligt interessante priser. Derudover er vi begyndt at forhandle Xiaomi som virkelig er kvalitet inden for elektriske løbehjul. Kig forbi webshoppen og se vores sortiment 🙂 Fra 2.895 DKK.

Køb hos Play Hardread more
Slingshot fra Polaris

Slingshot fra Polaris

Den nye “Slingshot” fra Polaris er noget helt nyt på de offentlige veje. En 180 hk motor til en vægt på 750 kg giver en acceleration der giver et sug i maven, men også en helt ny frihed og køreoplevelse end du før har prøvet . 155.500 DKK+ (uden afgift).

Bestil hos Polaris herread more