Verdens Hurtigste Elløbehjul

Hos Play Hard elsker vi fart og spænding! Når det kommer til elektriske løbehjul, så har teknologien taget kvantespring de seneste 10 år. Hos os kan du derfor nu købe nogle af de hurtigste elektriske løbehjul i verden. 8000 Watt med tophastighed på 120 km/t, en rækkeevne på 125 km, en stigningsprocent på 50% og max load på 200 kg. Hvem vil ikke have en tur på det 😉

I vores sortiment af elektriske løbehjul, kan du nu vælge mellem det smukke, det vilde, det absurde og meget andet 🙂 Med over 70 forskellige elektriske løbehjul har vi noget for enhver smag.

Teknologien har netop inden for elektriske løbehjul har taget kvantespring indenfor de seneste 10 år. Det skyldes bl.a. global opvarmning og dermed den store innovation og investering der er sket inden for at udvikling af elektrisk mobilitet. Batterier og motorer er kommet på omdrejningshøjde med forbrændingsmotorernes performance.
Kina er et land man ikke kan komme udenom i den forbindelse, specielt ift. at få kvalitets elektronik og komponenter til konkurrencedygtige priser. Vi kan have mange holdninger til kineserne; og når det kommer til produktkvalitet er der da også i mange år kommet dårlige produkter ud af Kina. Indenfor elektronik har det dog ændret sig. Kina stormer frem på nye mid- og high-end brands indenfor bilbranchen. Det skyldes blandt andet den kinesiske regerings massive satsning på elektrisk know-how og kapacitet. Den er så voldsom at selv de Europæiske bilmærker er begyndte at få voldsomme problemer hvis de skal hamle op med kineserne.

Når det kommer til elektriske løbehjul, så er der de seneste 10 år poppet mange konkurrencedygtige brands op der udfordrer normen. Så kan det godt være politikkerne gerne vil have at vi kun skal køre 20 km/t på offentlig vej i Danmark, men da livet først får ekstra krydderi når adrenalinen begynder at hamre, så vil vi gerne have muligheden for at tilbyde jer at hamre afsted på vilde E-scootere på private områder.

Sporten inden for elektriske løbehjul og skateboards, udvikler sig også kraftigt disse år, som performance på udstyret bliver vildere og vildere. Vær med på bølgen og vælg lige præcis den E-scooter du synes er fed.

Og lev gerne efter vores Motto:
Work with Purpose, Play with Passion! Så udfordrer dig selv lidt 😉