Slingshot fra Polaris

Den nye "Slingshot" fra Polaris er noget helt nyt på de offentlige veje. En 180 hk motor til en vægt på 750 kg giver en acceleration der giver et sug i maven, men også en helt ny frihed og køreoplevelse end du før har prøvet .

‘The Slingshot (eller på dansk, slangebøssen, som Polaris marketingsfolk nok ikke har ville have kaldt den hvis det var et dansk brand), lyder og ser ud som noget der ikke er set før. Og vi er vilde med det her hos Play Hard. Vi bifalder alt der udfordringer standarderne og det må man sige den nye Slingshot gør.

Køretøjet kommer i 5 forskellige versioner, hvor det yderligere er muligt at lave en masse customatisering

Føreren og passageren får et sæde på forreste række til at opleve hvert sving og kurve. Køretøjet har et lavt tyngdepunkt, åbent cockpit og 3 hjul. Slingshot er bygget til at gøre den åbne vej til noget helt specielt som du ikke har prøvet før.

Specifikationerne ligger på de 5 modeller omkring 180-200 HK, 2 L, 4 cylinder, 750 kg og er begrænset til 200 km/t

De har overtalt Bow Wow (den amerikanske rapper som for en del år siden blev introduceret af Snoop Dog) til at customatisere sin egen model som du kan se i nedenstående video.

Bow Wows kommenterer at “Being original is everything. You have to evolve; you have to elevate.” Om det er vise ord vil vi lade dig bedømme, men uanset hvad kan du udtrykke dig og din stil gennem den nye Slingshot

Så vil du skille dig ud og have en helt speciel oplevelse, så køb en Slingshot. Det er ingen hemmelighed at vi gerne ville prøve en.