Helt Specielle Elcykler

Teknologien i dag, indenfor elmotorer og batterier, er så udviklet, at vi hos Play Hard har sukket efter nogle sjovere alternativer til elcykler end markedet i Danmark kan tilbyde. Elcykelkategorien i Danmark er støvet. Og det er den primært pga. lovgivningen som begrænser hastigheden til 250 watt og 25 km/t. Men på privat område, og dermed til sportsbrug, findes ingen begrænsninger. Vi har derfor samlet nogle hurtige, flotte, sjove, sporty og retro elcykler du kan købe.

Hos Play Hard er vi konstant på jagt efter hvor vi kan finde vores næste adrenalin kick og hvor vi ved vi kan gøre en forskel. Vi oplever at elcykel kategorien i Danmark og EU er noget støvet. Det satte vi os derfor for at gøre noget ved, så vi kunne sikre at det blev muligt at købe nogle spændende, flotte og hurtige elcykler.
Grunden til elcykel-kategorien er lettere støvet i Danmark, skyldes to ting.

1) Lovgivningen omkring elcykler tilsiger at man ikke må køre på elcykler der kan køre supportere mere end 25 km/t eller have en motor der er større end 250 watt.

2) Elcykler er en voldsom populær kategori hos senior segmentet, da de kan komme længere rundt end normalt og samtidigt få bevæget sig skånsomt.

Vi supporter fart og spænding; og ingen af de to ovenstående punkter er enslydende med hverken fart eller spænding 😊. Men til sportsbrug, og dermed private områder; der er der ingen begrænsninger og der kan du køre så hurtigt du vil på din elcykel.

Hos Play Hard har vi derfor samlet en portefølje af elcykler der er specielle, sporty, retro, sjove, hurtige og mange andre tillægsord.

Vores elcykler er naturligvis CE-godkendte og dermed konstruktionsmæssigt lovlige i EU. Men hastighedsbegrænsningen er der ingen af. På nogle modeller er det dog muligt selv at låse hastigheden til 25 km/t.

Kig på forbi vores sortiment og se om der er noget der frister eller bare giver et smil på læben 😉