Elwing Elektriske Skateboards

Vi har netop indgået et samarbejde med ELWING elektriske skateboards! ELWING er en trendy fransk virksomhed der fokuserer på mobile løsninger til transport og spænding. Du behøver ikke at have nogle skateboardevner for at kunne køre på elektriske skateboards, da det er noget helt andet balancemæssigt end almindelige skateboarding. ELWINGs skateboard ligger i et midtersegment hvor pris, kvalitet og design er afbalanceret. Hop ind og se sortimentet på webshoppen 😉

Tilføjelsen af ELWINGs elektriske skateboards til vores E-board sortiment giver et alsidigt valgt når man er på jagt efter et elektrisk skateboard. ONSRA, som er et af vores andre elektriske skateboard brands, er vores high-end brand med crazy power på op til 7000 watt motorer, vild performance på op til 70 km/t og sygt design; men det kommer også med en højere pris. Med ELWINGs elektriske skateboard rammer vi ind i et mindre budget som flere kan prioritere til trods for det kommer med lidt mindre kræfter og batteri kapacitet. Den sjove og unikke oplevelse ved at køre elektriske skateboards er der dog stadig i fuld udblæsning. Desuden er ELWING super trendy og har nogle virkelig flotte designs og produkter af høj kvalitet.

Elektrisk skateboarding kan dyrkes uden at du er dygtig til almindelig skateboarding. I modsætning til hvad du måske tror, ​​er det meget nemmere at lære at køre på et elektrisk skateboard end et klassisk skateboard. Når du først har fundet balancen på et elektrisk skateboard, kan du allerede nå et par hundrede meter uden at skulle skifte position. I klassisk skateboarding skal du konstant skubbe med den ene fod og derefter flytte dig selv. Denne konstante ubalance er specifik for klassisk skateboarding, men forsvinder, så snart du ikke længere behøver at skubbe med fødderne for at komme fremad.

Så gør dig selv en tjeneste og kom ud og prøve den sjove oplevelse det er at køre elektrisk skateboard. Du vil ikke fortryde det.