PLAY HARD X ONSRA

Vi er utroligt glade for at kunne annoncere, at vi er indgået i et samarbejde med ONSRA Europe. ONSRA leverer nogle af de bedste og innovative elektriske skateboards i verden, hvor det schweiziske brand er kendt for høj performance og flot design. Vi er derfor meget glade for nu at kunne forhandle deres produkter. ONSRAs produkter kan både begrænses til offentlig vej eller leveres uden begrænsning (op til 70 km/t). Kig forbi webshoppen og se sortimentet.

ONSRA er det elektriske skateboardmærke, der er førende inden for innovation og design. Som en schweizisk-baseret virksomhed konstruerer og tester de deres egne banebrydende komponenter og understøtter dem med to års garanti på verdensplan.

ONSRA arrangerer desuden løb rundt omkring i Europa hvor mange hundrede deltager. Måske vi er heldige at det en dag bliver i Danmark, hvor vi så håber du vil deltage på dit elektriske skateboard.

Står du og mangler et anderledes og sjovt transportmiddel eller vil du bare ud og have noget fart og spænding, så er de elektriske skateboards fra ONSRA lige noget for dig. Black Carve 3 serien er hurtig, manøvredygtig og høj kvalitet hele vejen rundt. Det nye elektriske skateboard Velar, lanceret midt 2023, er et af de hurtigste i sin kategori og kan leverer hastigheder på op til 70 km/t. Gør dig selv eller en ven en tjeneste og køb dette sjove transportmiddel/legetøj.