Play Hard X Kukirin

Vi har indgået et samarbejde med det nye high-performance brand inden for E-Scootere, Kukirin, til utroligt interessante priser. Derudover er vi begyndt at forhandle Xiaomi som virkelig er kvalitet inden for elektriske løbehjul. Kig forbi webshoppen og se vores sortiment 🙂

E-SCOOTERE
KUKIRIN
KuKirin blev grundlagt i 2018 og er en teknologivirksomhed der er specialiseret i at innovere og udvikle E-scootere. KuKirin blev grundlagt for at afhjælpe eskalering af klimaforandringerne og lave elektriske køretøjer til almindelig hverdags brug, men også til sport og action. Med kvalitetskomponenter fra nogle af de største og bedste i branchen, har Kukirin lavet en produktserie opbygget i en mindre, mellem og større kategori inden for performance.

S-serien er Kukirins mindre modeller, som har til formål at ramme segmentet i en meget fordelagtig pris til et let og manøvredygtige elektrisk løbehjul.

M-serien er serien i Mellem kategorien. Her får du højere performance til en lidt højere pris men her får du også virkelig meget for pengene.

Til sidst er G-serien som er modellerne med ekstra-ordinær performance. Kom op og kør 70 km/t med en rækkevidde på 80 km. Du kan køre på baghjul og lave andre lækre tricks på disse fede løbehjul, som er en af grundene til at vi valgte at samarbejde med netop Kukirin.

XIAOMI:
Xiaomi er en velrenommeret producent af elektriske løbehjul der blandt andet har sat et stort aftryk i branchen når det kommer til kvalitet og pris. De fleste kender måske mere virksomheden for deres produktion af smartphones hvor de er verdens 4. største product efter blandt andet Apple og Samsung.

NAVEE Tech er en virksomhed etableret i 2020 som er gået ind i et samarbejde med Xiaomi for at levere de mest innovativ løbehjul til gode priser. Virksomheden investerer i forskning og udvikling af både e-scootere og e-cykler. Som en førende virksomhed inden for mikromobilitetsdomænet sluttede NAVEE sig til Xiaomi Ecological Chain i slutningen af ​​2021 og er nu en af ​​Xiaomis dedikerede e-scooterleverandører.

Sving forbi vores webshop og se det spændende sortiment af elektriske løbehjul.