Dragon air vehicle – Luftfartøj

Fra august 2023 er det muligt at købe dette luftfartøj fra US kaldet Dragon Air. Du har ikke brug for et flyve licens og kan flyve op til 105 km/t i op til 20 min på en batteriopladning.

Oplev verdens sikreste og mest spændende personlige luftfartøj. DragonAir kræver intet pilotcertifikat og kommer med indbyggede sikkerhedsfunktioner og uovertruffen ydeevne.

Læg et depositum på 135.000 DKK for at reservere din plads i kø til den nye drage. De første 100 forudbestillingsindskud kan refunderes.

Gennem et partnerskab mellem forsvarsentreprenør, Advanced Tactics og USA’s førende to-sædede helikoptervirksomhed, Rotor X Aircraft, kommer den nye standard inden for rekreation for dem med en appetit på spænding og eventyr.

Det helt nye Dragon Personal Air Vehicle
DRAGON Personal Air Vehicle er det sikreste og nemmeste at flyve personligt luftkøretøj i verden. Med hastigheder på over 100 km/t og en passagervægt på op til 115 kg er dette fuldt elektriske ultralette eVTOL-fly intet mindre end ren spænding. Udskiftelige batteripakker til udvidede flyvemuligheder og foldbare arme til nem transport er blot et par af de nyskabelser, der adskiller DRAGON fra personlige eVTOL’er derude.

Og det bedste… du behøver ikke et certifikat for at flyve det. Vi vil give træning, bygherrehjælp og et fællesskab af andre sjovt-søgende mennesker som dig.

Med levering begyndende i september 2023 og et prisskilt på under $100.000, er det nye Dragon Personal Air Vehicle positioneret til at ændre konceptet for udendørs rekreation.

Ingen pilotlicens påkrævet
Dragon Personal Air Vehicle er klassificeret som et ultralet eVTOL-fly, hvilket betyder, at du ikke behøver et pilotcertifikat for at flyve det. Du behøver heller ikke en 3. klasses læge, så hvis det er grunden til, at du ikke var i stand til at få dit pilotcertifikat, vil du stadig være i stand til at flyve Dragon Personal Air Vehicle.

Betjening af din drage er lige så let som at flyve med en drone, men Advanced Tactics/Rotor X vil også give gratis online træning såvel som personlig træning på Advanced Tactics-faciliteten.