Franzis BMW R 90 S boxer motor

Motoren var vendepunktet for BMW hvor de beviste deres top racing modeller både kunne designes flot, være stabile og have høj ydeevne. Byg din egen og hør lyden.

Oplev en gennemsigtig funktionel model af den to-cylindrede flade BMW motor. Med denne pakke kan du nyde en gennemsigtig funktionel model af den to-cylindrede flade motor i den legendariske BMW R 90 S, som fascinerer dens talrige fans verden over den dag i dag. Et særligt højdepunkt ved modelsættet er dens detaljerede femtrins gearkasse. Sjov teknologi for dig og hele din familie! Håndbogen af ​​høj kvalitet byder på masser af både sjov og viden. Lær om historien om BMW motorcykler og forstå det succesrige koncept med flad-dobbeltmotoren. Talrige illustrationer giver et dybt indblik i den fascinerende verden af ​​BMW “superbike” R 90 S.

Historien bag:
BMW R 90 S var et af 1970’ernes motorcykelikoner. Da den kom på markedet i 1973, var den en af ​​sin tids hurtigste serieproduktionsmotorcykler og topmodellen af ​​”/6″-typen fremstillet af den bayerske motorcykelproducent. BMW R90S er en 900cc sportsmotorcykel produceret af BMW fra 1973 til 1976. BMW bestilte designeren Hans Muth til at stå for R90S projektet, som endte med at blive flagskibet i boksermotoren “/6”-serien. Med sportsligt karakteristisk tofarvet lak, specielt design og en ny bagende, var R90S formål at ændre BMWs image fra støvet til cool. Det formåede R90S og resulterede i et vedvarende billede af BMW-cykler som cool, stabile og stilsikre.