Franzis BMW R 90 S boxer motor

1.495,00 DKK

På lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

BMW R 90 S boxer motoren var vendepunktet for BMW hvor de beviste deres top racing modeller både kunne designes flot, være stabile og have høj ydeevne. Motor-samlesættet er ligeledes utroligt flot og en fornøjelse at bygge samtidigt med at du får original lyden med.

Beskrivelse

Oplev en gennemsigtig funktionel model af den to-cylindrede flade BMW motor. Med denne pakke kan du nyde en gennemsigtig funktionel model af den to-cylindrede flade motor i den legendariske BMW R 90 S, som fascinerer dens talrige fans verden over den dag i dag. Et særligt højdepunkt ved modelsættet er dens detaljerede femtrins gearkasse. Sjov teknologi for dig og hele din familie! Håndbogen af ​​høj kvalitet byder på masser af både sjov og viden. Lær om historien om BMW motorcykler og forstå det succesrige koncept med flad-dobbeltmotoren. Talrige illustrationer giver et dybt indblik i den fascinerende verden af ​​BMW “superbike” R 90 S.

Byg din egen klassiske, fungerende BMW flat-twin model fra 1973. Ved hjælp af den detaljerede trin-for-trin byggemanual kan du bygge din egen flad-twin motor, enten til dit værksted eller din stue. Vis verden, at der er en ingeniør gemt indeni dig.

Historien bag:
BMW R 90 S var et af 1970’ernes motorcykelikoner. Da den kom på markedet i 1973, var den en af ​​sin tids hurtigste serieproduktionsmotorcykler og topmodellen af ​​”/6″-typen fremstillet af den bayerske motorcykelproducent. BMW R90S er en 900cc sportsmotorcykel produceret af BMW fra 1973 til 1976. BMW bestilte designeren Hans Muth til at stå for R90S projektet, som endte med at blive flagskibet i boksermotoren “/6”-serien. Med sportsligt karakteristisk tofarvet lak, specielt design og en ny bagende, var R90S formål at ændre BMWs image fra støvet til cool. Det formåede R90S og resulterede i et vedvarende billede af BMW-cykler som cool, stabile og stilsikre.

Den 67 hk (50 kW) R90S havde en tophastighed på 200 km/t og kørte en Quarter mile (402 meter) på 13,5 sekunder. Den accelererede fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder og havde et maksimalt drejningsmoment på 76 Nm ved 5.500 omdr./min. Motoren havde sin begræsning ved 7.200 o/min.

Leverandøren/Brandet:
Franzis er en tysk leverandør der har et specielt samarbejde med de tyske bilproducenter. Franzis har sikret sig nogle rettigheder til detaljer, billeder og informationer som kun få har adgang til. Virksomheden videredistribuerer deres produkter og spændende lærerige blade, hvor man dermed får glæde af en helhedsforståelse omkring Porsche Carrera racing motoren og bilerne den var en del af.
Franzis er en leverandør der leverer kvalitet og vi har derfor valgt at distiburerer deres mest spændende produkter.

Det praktiske:
Motorens komponenter er konstrueret af gennemsigtig plast netop for at kunne give forståelsen af hvorledes motoren fungerer i bevægelse. Der er lagt ekstra meget fokus på samarbejdet med BMW hvor både motoren har unikke detaljer samt et unikt lærigerigt blad omkring motoren og MC modellen. Der skal ikke benyttes andre værktøjer end dem der medfølger i æsken. Motoren samles uden brug af lim.

Funktionaliteter:
– Gennemsigtig funktionel model hvor du kan se alle detaljer
– Skiftebar fem-trins gearkasse
– Original motorlyd fra højkvalitetshøjtaler

Specifikationer

Fra år: 16+
Antal dele: 200 stk.
Forventet byggetid: ca. 3-4 timer
Sværhedsgrad: Middel
Materiale: Plast
Bruttovægt: 3,91 kg.
Model størrelse: 340 x 255 x 310 mm
Forpakningsstørrelse: 470 x 360 x 310 mm
Batteri: Ikke inkluderet – 3 x 1,5-V-Batterien (AA batterier)
Lyd: Original motorlyd fra et lydmodul
Samlevejledning og blad: Engelsk og Tysk

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser