Joyor E6 S

18.595,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

El-løbehjul bliver ikke meget vildere end det her. Joyor E6 S er sammen med E8 S, Joyors topmodeller. Forskellen på de 2 el-løbehjulsmodeller er at E6 S har et lidt mindre batteri og kan levere 10 km/t mindre og ca. 20 km mindre pr opladning. Men kan du leve med det, er de to versioner helt ens. I dette el-løbehjul vises alt det unikke inden for køreegenskaber og topkomponenter. Hele to motorer med hver 1600 watt giver enestående performance med hele 70 km/t og et stort batteri der giver dig op til 75 km rækkeevne. Uhhh det kriller i fingrene 🙂

Beskrivelse

Funktioner:
3200W dobbeltdrev
1600W x 2 dobbelt drivkraft, topacceleration og klatreevner. Dette el-løbehjul har vild performance og er i stand til at klare stort set alle vejforhold.

11 tommer dæk
Det elektriske løbehjul fra Joyor har 11″ vakuumdæk for en jævn og behagelig tur i ethvert terræn. El-løbehjulet er dermed både til asfalt of terrængående.

60V 31,5Ah batteri
Med sine 60V 31,5Ah battericeller er dette elektriske el-løbehjul i stand til at nå en maksimal hastighed på 70 km/t og køre op til 85 km på en enkelt opladning.

Styrdæmper
Joyor E6 S er udstyret med en styrdæmper. Det forhindrer vibrationer forårsaget af hurtig kørsel, giver en jævn og præcis styreoplevelse og forbedrer sikkerheden.

NFC Lås op
NFC-funktionen forbedrer sikkerheden ved at låse din scooter.

Hydraulisk stødabsorbering
Det forreste og bageste hydrauliske stødabsorberingssystem kan effektivt absorbere vibrationerne fra vejbanen og forbedre kørekomforten og stabiliteten.

Omgivende lys
Omgivende sidelys tilføjer dynamiske og stilfulde elementer for at skabe en personlig natkørsel atmosfære.

Historien bag virksomheden:
Joyor har lavet el-løbehjul siden 2019 og går efter høj performance til et rimeligt budget. Virksomheden er grundlagt i Kina og har adgang til de bedste komponenter på markedet. Virksomhedens vision er at bidrage til en emmisions fri verden og samtidigt med at det skal være sjovt. De elektriske løbehjul har derfor stor fun-factor.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 2×1600 W motor
Max speed: 70 km/t
Rækkevidde: op til 75 km
Dæk: 11″ off-road pneumatic dæk
Vægt: 50 kg

Max stigning: 40%
Bremser: Hydraliske Front og bag skivebremser
Batteri: 60V 31,5Ah
Dimensioner Samlet: 1385 mm x 610 mm x 1290 mm
Pakkevægt: 55 kg
Pakke dimensioner: 1460 x 380 x 700 mm
Max. vægt: 150kg
Ladetid: 10 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x Elektrisk løbehjul
1 x Oplader
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser