Xiaomi 4 EU

4.895,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Xiaomi 4 EU er godkendt i EU og kører 25 km/t. I Danmark er grænsen 20 km/t hvilket gør du kun må køre på lukket vej med el løbehjulet. Rækkeevnen er gode 35 km så du kommer derfor langt på en opladning. El løbehjulet har en god balancering i mellem pris og performance. Desuden er Xiaomi et af de mest populære brands inden for el løbehjul.

Beskrivelse

Funktioner:
Masser af kraft
Det elektriske løbehjul Xiaomi 4 EU har en 300 watt nominel motor men har en maksimal effekt på 600W. Det gør at el løbehjulet har mere overskud til bakker og modvind. Du får dermed et elløbehjul der kan levere en 15% stigningsevne. Maksimal hastighed er op til 25 km/t og en rækkeevne på op til 35 km.

Sikkerhed
Ellløbehjulet er, som alle andre af Play Hards løbehjul og produkter, CE godkendt.

Tidsløst design
Stilfuld og elegant, bærbar og sikkert elløbehjul. Det tager desuden kun 3 sekunder at folde el løbehjulet.

Opretter forbindelse til Xiaomi Home -appen
Kontroller kørehastigheden og den resterende batterirækkeevne i realtid efter at have parret din scooter via Bluetooth med din telefon.

Dobbeltbremsesystem
Opgraderet dobbeltvirkende skivebremse ved baghjulet forbedrer kontroleffektiviteten; Sammen med E-ABS-systemet ved forhjulet bliver bremseafstanden ekstrem effektiv.

Energiudvinding
Xiaomi 4 EU gendanner energi og øger dermed rækkeevnen med Motion Energy System (KERS). Det sker ved at omdanne den kinetiske energi under bremsning.

Luftdæk
10-tommer luftdæk absorberer effektivt stød og forhindrer skridning.

Historien bag virksomheden:
Xiaomi er en velrenommeret producent af elektriske løbehjul der blandt andet har sat et stort aftryk i branchen når det kommer til kvalitet og pris. De fleste kender måske mere virksomheden for deres produktion af smartphones hvor de er verdens 4. største product efter blandt andet Apple og Samsung.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 300 W motor
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: op til 35 km
Dæk: 10″ pneumatiske dæk
Vægt: 17 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Elektronisk bremse for og skrivebremse bag
Batteri: 36V 7,65 Ah
Dimensioner udfoldet: 1143 mm x 430 mm x 1170 mm
Pakkevægt: 20 kg
Max. vægt: 110kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej
App: Ja

Medfølger:
1 x Elektrisk løbehjul
1 x Oplader
1 x Toolkit
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser