Halo Knight T108 Pro

13.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Selv om der ikke er meget lille bror over Halo Knight T108 Pro, så er det den mindre udgave af Halo Knight T107Max. Med 95 km/t, en rækkeevne på 80 km og mulighed for at bestige 50% stigninger, så er E-scooteren perfekt til de modige terrænkørere. Halo Knight T108 Pro og Halo Knight T107 Pro er bygget på samme komponenter og har samme performance, men har forskelligt design.

Beskrivelse

Halo Knight T108 Pro ligger i Halo Knights mellemklasse af elektrisk scootere. En lille pris for en væsentligt forbedret oplevelse. For dem med et tilstrækkeligt budget anbefaler Halo Knight stærkt disse flagskibsmodeller. Den lille prisforskel er begrundet i et betydeligt spring i kvalitet og sans for detaljer. Denne scooter er skræddersyet til kunder, der prioriterer en overlegen køreoplevelse og planlægger at bruge deres scooter i vid udstrækning.

Med Halo Knight Mid-Range køber du ikke bare en scooter; du investerer i en premium rejse. Dens overlegne byggekvalitet og raffinerede funktioner henvender sig til den kræsne rytter, der søger mere end blot grundlæggende funktionalitet. Ideel til dem, der kræver høj ydeevne, holdbarhed og et strejf af luksus i deres daglige pendling eller fritidsture. Oplev forskellen, hvor hver eneste detalje er udformet til perfektion, hvilket gør det værd at investere for langsigtet brug og nydelse.

3000W x 2 Dobbeltmotor
Halo Knight T108 Pro installerer 2*3000W motorer med en effekt på 6000W, og den kan køre op til 95 km/t.

60V 38,4Ah batteri med stor kapacitet
Halo Knight T108 Pro er udstyret med et 60V 38,4Ah batteri, der giver 80 km kilometer på en opladning, og det tager 6-11 timer at oplade.

Professionel Wild Explorer
Dual HM 3000W motorhastighed op til 95 km/t, kilometertal op til 80 km, kombinerer behovene hos de fleste cykelentusiaster til scootere. Velegnet til modige vilde opdagelsesrejsende.

Dobbelt hydrauliske bremser elektrisk bremse
Den er udstyret med hydrauliske bremser foran og bagpå, og bremselængden er kortere (≤2m), hvilket i høj grad forbedrer nødsituationen og sikkerheden.

Features:
– Med et unikt, romantisk farvet ydre, integrerer dette design ydeevne med fængslende belysning.
– HM 3000W x 2-hjuls motor med 60 mm magneter giver den maksimale stærke kraft og max 50 graders gradient, tophastighed 95 km/t.
– En perfekt afstemt Yunli 60V 50A-controller og motor sikrer stabil ydeevne med høj output med høj hastighedsholdbarhed.
– 60V 38,4Ah Li-ion batteri (inkluderet i produktet) til max 80 km kilometer.
– Professionelle, forbløffende lyseffekter: hvide U7-lygter, full-body RGB-lys med fjernbetjening, hvide positionslys foran, røde baglygter, bremselys og blinklys foran og bagpå. Kunstnerisk design, sikkerhedskompatible lygter for en mere sikker tur.
– XOD hydrauliske bremser er pålidelige, effektive, elegante, holdbare, lav fejlrate.
– Ekstra styredæmper for at gøre højhastighedskørsel mere stabil og sikker.
– Ergonomisk bageste fodtrinsdesign for en mere komfortabel og sikker køreoplevelse.
– Højkvalitets CST 11-tommer terrængående oppustelige dæk velegnet til forskellige terræn.
– QS farveskærm instrument design.
– Vandtæt ledninger, let at skifte dele, vedligeholdelsesvenlig.
– Hurtigt sammenklappeligt design til praktisk transport i din bils bagagerum.
– Skal af aluminiumslegering til max 200 kg nyttelast.
– Velegnet til voksne og teenagere for sjov.

Historien bag virksomheden:
Halo Knight er et kinesisk brand der blev etableret i 2016 og har dermed 8 års (2024) erfaring inden for udvikling af el-scootere. Grundlæggerne af Halo Knight etablerede virksomheden fordi de ville skabe nogle unikke terrængående E-scootere. Desuden mente de ikke kvaliteten var høj nok ift. prisen. De tog derfor udfordringen op og tog både design og performance til et unikt niveau. Etableret i Kina har de desuden tilgang til høj kvalitets elektronik konponenter til lave priser. Brandet kan derfor tilbyde deres produkter til meget rimelige priser ift. hvad man får for pengene.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 2×3000 W motor
Max speed: 95 km/t
Rækkevidde: 80 km
Dæk: 11” Offroad pneumatiske dæk
Vægt: 44 kg

Max stigning: 50%
Bremser: XOD Hydrauliske bremser
Batteri: 60V 38,4Ah
Dimensioner Samlet: 1300 mm x 1400 mm x 600 mm
Simensioner foldet: 1280 mm x 635 mm x 280 mm
Max. vægt: 200kg
Ladetid: 11 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x T108 Pro el-scooter
1 x Oplader
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser