Joyor S8 S

9.895,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Joyor S8 S er en del af S-serien som er Joyors sportserie der kombinerer unikke køreegenskaber med høj performance. Designet til off-road får du her et el-løbehjul med dobbelt affjedring, off-road dæk, skive bremser og meget mere. Helt unikt får du en motor på 600 watt på begge hjul og dermed 1200 watt i alt. Det giver unikt moment og mulighed for terræn kørsel. Hele 40 grader kan el-løbehjulet klare uden problemer.

Beskrivelse

Funktioner:
55 km/t og dobbelte 600W motorer
JOYOR S8-S tilbyder enestående hastighed og kraft med sine dobbelte 600W motorer, der når op til 55 km/t. El-løbehjulet er perfekt til hurtige eventyrlige ture.

26AH lithium batteri med lang levetid
Udstyret med et højkapacitets 48V 26Ah lithiumbatteri, leverer dette el-løbehjul en udvidet rækkevidde på helt op til 80 km, så du kan udforske byen eller pendle uden at bekymre dig om hyppige genopladninger.

Sammenfoldelig og bærbar
El-løbehjulets foldbare design sikrer problemfri transport og opbevaring. Det er en praktisk løsning for byboere, der har brug for en kompakt, nem at transportere pendlingsmulighed.

Forbedrede sikkerhedsfunktioner
Det avancerede bremsesystem giver høj sikkerhed som er en topprioritet med Joyor S8-S. El-løbehjulet har et avanceret bremsesystem, der giver responsiv og pålidelig bremsekraft, hvilket forbedrer rytterens sikkerhed.

Komfortabel tur
Du får 10-tommers dæk til at klare selv den udfordrende rejse. Anti skrid og behagelig kørsel, selv på ujævne overflader, hvilket sikrer en behagelig oplevelse for både daglige pendlere og den spændingssøgende.

Historien bag virksomheden:
Joyor har lavet el-løbehjul siden 2019 og går efter høj performance til et rimeligt budget. Virksomheden er grundlagt i Kina og har adgang til de bedste komponenter på markedet. Virksomhedens vision er at bidrage til en emmisions fri verden og samtidigt med at det skal være sjovt. De elektriske løbehjul har derfor stor fun-factor.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 2×600 W motor
Max speed: 55 km/t men kan begrænses til 20 km/t
Rækkevidde: op til 80 km
Dæk: 10″ pneumatic dæk
Vægt: 28 kg

Max stigning: 40%
Bremser: Hydraliske Front og bag skivebremser
Batteri: 48V 26Ah
Dimensioner Samlet: 1220 mm x 610 mm x 1230 mm
Pakkevægt: 32 kg
Pakke dimensioner: 1460 x 380 x 700 mm
Max. vægt: 150kg
Ladetid: 13 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x Elektrisk løbehjul
1 x Oplader
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser