YUME X11+

14.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

YUME X11+ er en af producentens topmodeller, hvor performance og design er i højsædet. En flot anodisering skaber et super flot look. Desuden skyder du afsted med 6000 W og stopper først ved 80 km/t og efter ca. 100 km. Så er du til vilde elektriske løbehjul skal YUME X11+ helt sikkert med i betragtning 🙂

Beskrivelse

Den helt nye X11+ er vild. Ydeevne styres via Super 12 mosfet 45A sinusbølge-controllere og drives af et 60V 30Ah batteri ved hjælp af originale Samsung 50e 21700-celler. Både tommelfingertryk eller trigger pull (hurtigt skift) gashåndtag er inkluderet i den nye X11+ som en del af standardpakken, hvilket giver ryttere uovertruffen fleksibilitet og catering til forskellige kørestile og præferencer.

Den nye X11+ er også blevet opgraderet med et fremragende stort display, som kan findes på alle vores seneste generation af YUME-scootere. Den nye skærmkonsol leveres komplet med app-forbindelse og NFC-funktioner.

Højhastigheds børsteløse motorer
YUME X11+ højhastighedsmotorerne på 3000 W børsteløs foran og bagpå giver utrolig kraft og stærk klatreevne. En omhyggeligt moduleret motion control-kurve giver en kraftfuld og jævn accelerationsoplevelse med en superhurtig dynamisk responstid på 0,07 sekunder.

Off-road fede dæk
Ekstra brede dæk forbedrer vejgreb, stabilitet og tilpasningsevne til forskellige terræner. Det forbedrer også modstandsdygtighed over for sprængninger og slidstyrke, hvilket sikrer god off-road ydeevne, samtidig med at den giver en behagelig køreoplevelse på byens gader.

EBS Hydrauliske skivebremser for og bag
EBS hydrauliske bremsesystem for og bag bruger porøse bremseskiver, der er fremstillet ved hjælp af højtemperatur-karboniseringsmetoder. Dette kontrollerer effektivt høje temperaturer forårsaget af bremsning, hvilket gør bremseanvendelser sikrere. Den bruger et meget følsomt elektronisk bremsesystem. Når den er påført, aktiveres den inden for 0,1 sekunder.

Fem stødabsorberingspunkter
Dobbelte bagstøddæmpere og komfortable off-road brede dæk er inkluderet. En styredæmper kommer installeret for effektivt at filtrere vibrationer og stød, for en sikker og komfortabel kørsel med høj hastighed over ethvert terræn.

Sikkert og langtidsholdbart batteri
YUME X11+ er udstyret med et 60V 30Ah batteri, som giver en maksimal rækkevidde på 60 miles. Den er udstyret med overstrømsbeskyttelse, kortslutningsbeskyttelse, unormal temperaturbeskyttelse, overopladningsbeskyttelse, overafladningsbeskyttelse og automatisk dvale under spænding.

Stort LCD display
Det store LCD-display giver alle de nødvendige oplysninger om scooterens status for at lette en velkontrolleret tur, så du nemt kan tjekke kørestatistikker og administrere din rejse. Det antirefleksfrie vandtætte display giver dig realtidsdata med et blik selv under stærkt sollys. NFC-sensorer på skærmen giver brugerne mulighed for hurtigt at låse eller låse X11+ op.

Historien bag virksomheden:
På en bestemt dag i 2017 kørte grundlæggeren sin basis elektriske scooter hjem fra en weekendtur i ensomhed, da scooteren pludselig blev utrolig langsom og snart holdt op med at fungere. Han måtte gå hele vejen hjem. Han fandt senere ud af, at scooterens batteri gik dårligt og fik systemet til at lukke ned. Det var skuffende, fordi scooteren var forholdsvis ny. En hurtig søgning gennem internettet fik Richard til at indse, at det var en ret almindelig hændelse blandt lav-watt elektriske scootere, fordi de kun understøtter korte kilometertal og langsom hastighed. Behovet for at skabe noget mere kraftfuldt og alligevel effektivt fødte YUME.

I 2018 udviklede YUME-teamet den første generation af højhastigheds-YUME el-scootere. Disse elektriske scootere fremviste ikke kun højhastighed, men var også utrolig sikre, vandtætte, støvtætte og støjfrie. Efter lanceringen blev YUME pludselig det førende el-scootermærke på det kinesiske marked, før det overtog globalt.YUME er i dag en af de førende når det kommer til at designe og fremstille højhastigheds elektriske scootere. De er supereffektive, langtidsholdbare, nemmere at vedligeholde, mere kompakte og selvfølgelig spændende at bruge.

I dag er YUME førende, når det kommer til at designe og fremstille højhastigheds elektriske scootere, der er supereffektive, langtidsholdbare, nemmere at vedligeholde, mere kompakte og selvfølgelig spændende at bruge.

Specifikationer

Motor: 3000W x 2 (6000 W)
Max speed: 80 km/t
Rækkevidde: ca. 100 km
Dæk: 11″ Off-road tubeless dæk
Vægt: 48 kg

Max stigning: 30%
Bremser: Hydrauliske bremser for og bag
Batteri: 60V 30Ah
Dimensioner samlet: 1370 mm x 620 mm x 1300 mm
Dimensioner foldet: 1370 mm x 620 mm x 590 mm
Max. vægt: 150kg
Ladetid: 7 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x El-scooter
2 x Opladere
2 x NFC nøgler
1 x YUME taske & værktøjssæt
1 x Dæmper
1 x Fjernbetjening til lys
1 x Mobiltelefon Holder
1 x Pegefingergashåndtag (backup)
2 x Bakspejl
1 x Dækpumpe
1 x Brugermanual

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser