Bogist M5 Pro

4.495,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Er du på udkig efter et el-løbehjul der er lidt mere komfortabel end andre modeller på markedet, så er Bogist M5 Pro et godt bud på det. Masser af affjedring, godt sæde og mulighed for at have lidt bagage med dig. Desuden kan denne model levere op til 48 km/t og op til 35 km på en opladning.

Beskrivelse

Funktioner:
48V 13Ah lang batterilevetid
Bogist M5 Pro kommer med et stort 13Ah batteri, der kan levere strøm op til 35 km, ideel til daglige fritidsrejser og pendling.

Kraftig 500W motor
El-løbehjulet kan nå hele 48 km/t med sin 500 watt motor og klatrer en 10-graders hældning uden problemer. Du kan belaste el-løbehjulet helt op til 120 kg.

Bremsesystem
Du får skivebremser både for og bag. Bremsedesignet går at du opnå en så effetkiv opbremsning som muligt og øger din sikkerhed.

Lysstyrke belysningssystem
Det foldbare el-løbehjul er udstyret med LED-lys med høj lysstyrke, hvilket gør natkørsel mere sikker.

Nem at folde
Bogosi M4 Pro lette og kompakte design gør den nem at bære eller opbevare overalt. Det foldbare styr gør den endnu nemmere at bære rundt på.

12-tommer holdbare Run-flat-dæk
De 12-tommer pneumatiske dæk, dvs. dæk med lufttryk, giver en mere komfortabel kørsel da dækkene absorberer mange ujævnheder. Dækkene har høj slidstyrke, god anti-skrid evne og god varmeafledning.

Støddæmpningssystem foran og bagpå
Dual-suspension gør du får et el-løbehjul der kan klare det meste terræn. Fra offroad til bymiljøer.

Historien bag virksomheden:
Bogist er en kinesisk virksomhed lokaliseret i Shenzhen der designer og sælger E-scootere. Virksomheden har til formål, som mange andre mobility virksomheder, at gøre livet nemmere for pendlere. Bogist koncept går på at lave specielle designs med kvalitetskomponenter til budget priser.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 500 W motor
Max speed: 48 km/t
Rækkevidde: op til 35 km
Dæk: 12″ pneumatiske dæk
Vægt: 24 kg

Max stigning: 10%
Bremser: Skivebremser for og bag
Batteri: 48V 13Ah
Dimensioner udfoldet: 1180 mm x 570 mm x 960 mm
Pakkevægt: 29 kg
Dimensioner pakke: 1180 mm x 225 mm x 580 mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Ja

Medfølger:
1 x Elektrisk løbehjul
1 x Oplader
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser