Joyor A5

Original price was: 3.495,00 DKK.Current price is: 2.595,00 DKK.

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Joyor A5 er et trendy el-løbehjul og specielt populær hos de helt unge. Det skyldes at el-løbehjulet kommer med fedt farve display på siden hvor du selv kan sætte farven. Desuden får du den flotte “svanehals” som Joyor er kendt for på deres styr. El-løbehjulet skyder 25 km/t og har en rækkeevne op til 35 km. Joyor A5 er god til asfalt grundet de mindre 8″ hjul.

Beskrivelse

Funktioner:
Komponenter:
Højkonfigurationsdelene gør at du får en høj ydeevne i dette el-løbehjul. Desuden er delene af høj kvalitet og fås fra de største komponent leverandører i verden.

Lys
Med Joyor A5 får du lækre ultra-lyse forlygter, Røde baglygter til bremsning samt trendy lys på siden af el-løbehjulet.

Kontrolpanel:
Kontrolpanelet der hører med til Joyor A5 har mange funktioner for at ændre tilstande, følge med i real data og andet. Desuden får du en lækker APP med hvor du kan styre det hele fra.

Ekstra lang rækkeevne
For at få så lang rækkeevne ud af el-løbehjulet som muligt kommer Joyor A5 med en ekstra ekstern batteri pakke på 13 Ah som gør at du får en rækkeevne op til 35 km på en opladning.

Historien bag virksomheden:
Joyor har lavet elløbehjul siden 2019 og går efter høj performance til et rimeligt budget. Virksomheden er grundlagt i Kina og har adgang til de bedste komponenter på markedet. Virksomhedens vision er at bidrage til en emmisions fri verden og samtidigt med at det skal være sjovt. De elektriske løbehjul har derfor stor fun-factor.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 350 W motor
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: op til 35 km
Dæk: 8″ solide punktérfri dæk
Vægt: 14 kg

Max stigning: 10%
Bremser: Elektronisk bremse og fodbremse
Batteri: 36V 13 Ah – (7,8Ah+5,2Ah) (Ekstern batteri pakke)
Dimensioner udfoldet: 1200 mm x 650 mm x 1280 mm
Pakkevægt: 17 kg
Dimensioner pakke: 1050 mm x 170 mm x 505 mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 7 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej
App: Ja

Medfølger:
1 x Elektrisk løbehjul
1 x Oplader
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser