Arwibon Q30

8.895,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Arwinbon Q30 er et unikt el-løbehjul med hele 2500 vilde watt på baghjulet. Så er der nok kraft til det meste du kan finde på at udsætte det for. El-løbehjulet kommer med 11″ off-road dæk, dobbeltskive bremser og dobbelt affjedring. Så kan terrænet bare komme an.

Beskrivelse

Funktioner:
Kraftig og hurtig
Arwibon Q30 elektriske løbehjul har en 2500W enkeltmotor, der leverer høj effekt og når en tophastighed på 60 km/t. Det giver køren en unik og spændende køreoplevelse.

Forbedret synlighed
El-løbehjulet er udstyret med en forlygtekonfiguration med fire øjne, der oplyser vejen foran og forbedrer sigtbarheden under natteture. Dette sikrer, at spillere kan se klart og få en bekvem og sikker køreoplevelse.

Praktisk, kompakt og råt design
Arwibon Q30s stel kan foldes, hvilket giver mulighed for nem og hurtig foldning på et sekund, hvilket sparer tid og giver bekvemmelighed til opbevaring eller transport.

Stabilitet og holdbarhed
Q30 har en forlænget fodstøtte, der giver øget stabilitet under ture. Den indeholder også skivebremsedesign foran og bag, hvilket resulterer i mindre slid og sikrer en sikker og holdbar scooter.

Komfortabel og tilpasningsdygtig
Med 3 accelerationsgear kan køreren justere hastigheden efter deres præferencer og behov. Scooteren er udstyret med forreste og bageste hydrauliske og fjederdobbelte støddæmpere, hvilket øger kørekomforten.

Lang rækkevidde og effektiv opladning
Q30 har en rækkevidde på op til 50 km og har to opladningshoveder, hvilket muliggør hurtigere opladning og fungerer som backup-opladningsport.

Justerbare skærme
Det elektriske løbehjul inkluderer en justerbar forlænget skærm. Dette giver mulighed for tilpasning i henhold til køreren behov og giver ekstra beskyttelse, når du støder på mudrede veje og vand.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 2500 W motor
Max speed: 55 km/t
Rækkevidde: op til 50 km
Dæk: 11″ Off-road pneumatic dæk
Vægt: 33 kg

Max stigning: 30%
Bremser: Front og bag skivebremser
Batteri: 48V 16Ah
Dimensioner Samlet: 1120 mm x 610 mm x 1300 mm
Dimensioner Foldet: 370 mm x 610 mm x 1230 mm
Pakkevægt: 37 kg
Pakke dimensioner: 1270 x 270 x 510 mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x Elektrisk løbehjul
1 x Oplader
1 x Værktæjskit
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser