Halo Knight T107Max

21.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Man skal passe på hvad man siger, men det fås næppe vildere end Halo Knight T107Maxx Offroad! Med 2 x 4000 W motorer får du en performance ude af denne verden. Max speed på 120 km/t, stigningsprocent på 50%, max load på 200 kg og en rækkeevne på 125 km. Hvem vil ikke have en tur på det… 🙂

Beskrivelse

Halo Knight T107Max Off-road er Halo Knights High-End elektriske scooter. Hvor professionalisme møder hastighed og vildskab. Modellen er designet til kenderen af ​​elektriske scootere og er indbegrebet af banebrydende teknologi og upåklagelig stil. De er det perfekte valg for professionelle ryttere eller entusiaster med et generøst budget, som ikke kræver andet end det bedste.

Hver Halo Knight high-end scooter er et mesterværk inden for ingeniørkunst, der kan prale af uovertruffen hastighed, smidighed og kraft. Disse løbehjuls vilde ånd matches af deres fejlfrie, mode-fremadrettede design, hvilket gør dem ikke bare til en transportform, men et statement om sofistikering og stil. Disse scootere er ideelle til dem, der søger det ultimative inden for ydeevne, og leverer en spændende køreoplevelse uden at gå på kompromis med æstetikken.

Ryttere, der forventer de højeste standarder for hastighed, kvalitet og design, vil finde deres match i Halo Knight High-End elektriske scootere. De repræsenterer toppen af ​​scooterinnovation, designet til dem, der ønsker at flytte grænserne for, hvad der er muligt på to hjul. Invester i en Halo Knight avanceret scooter, og omfavn fusionen af ​​professionel ydeevne og uovertruffen stil.

Features:
– Lavet af højkvalitets aluminiumslegering, T107Max har høj styrke og robusthed.
– T107Max er udstyret med dobbelte 72V 4000W motorer med 60mm magneter og Yunli 60A controllere, som giver hastigheder op til 120km/t, samt 50 graders klatring.
– Batteriet er lavet utroligt sikkert med 8 beskyttelser af overopladningsbeskyttelse, overafladningsbeskyttelse, overspændingsbeskyttelse, overstrømsbeskyttelse, temperaturbeskyttelse, kortslutningsbeskyttelse, overstrømsbeskyttelse og afbalanceret beskyttelse.
– XOD hydraulisk bremse+elektrisk bremse, 62 cm mellemrumsstyr gør din hurtige kørsel mere stabil.
– T107Max er med hele kroppen iøjnefaldende akryl Led med fjernbetjening, meget cool og smuk.

Historien bag virksomheden:
Halo Knight er et kinesisk brand der blev etableret i 2016 og har dermed 8 års (2024) erfaring inden for udvikling af el-scootere. Grundlæggerne af Halo Knight etablerede virksomheden fordi de ville skabe nogle unikke terrængående E-scootere. Desuden mente de ikke kvaliteten var høj nok ift. prisen. De tog derfor udfordringen op og tog både design og performance til et unikt niveau. Etableret i Kina har de desuden tilgang til høj kvalitets elektronik konponenter til lave priser. Brandet kan derfor tilbyde deres produkter til meget rimelige priser ift. hvad man får for pengene.

Specifikationer

Motor: 2 x 4000 W motor
Max speed: 120 km/t
Rækkevidde: 125 km
Dæk: 14” Offroad pneumatiske dæk
Vægt: 68 kg

Max stigning: 50%
Bremser: XOD Hydrauliske bremser
Batteri: 72V 50Ah
Dimensioner Samlet: 1365 mm x 655 mm x 1465mm
Max. vægt: 200kg
Ladetid: 10 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x E-scooter
2 x Opladere
2 x Nøgler
1 x Fjernbetjening til lys
1 x Værktøjskasse
1 x Brugermanual

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser