Engwe Y600

5.495,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Engwe er kendt for sin høje kvalitet og ikke mindst høje rækkeevne på deres produkter. Engwe er den virksomhed andre el-løbehjuls og el-cykel producenter forsøger at slå. Du får i Y600 et højkvalitets el-løbehjul med masser af power og rækkeevne (op til 70 km) samt et aftageligt sæde som er godt til de længere distancer.

Beskrivelse

Funktioner:
600W motor
ENgwes Y600 har en 600W motor med en maksimal effekt på 830W. Det giver dig mulighed for hurtigt at starte og tage stejle skråninger op til 15° samt håndtere stærk modvind. El-løbehjulet er begrænset til 25 km/t så det kan håndtere EUs krav. I Danmark er kravet 20 km/t for at kunne køre på offentlig vej.

Glat køreoplevelse
Y600 all-round affjedringssystem og 10*4.0 fat tires giver dig en overlegen køreoplevelse, der ubesværet håndterer barsk terræn og off-road kørsel.

Belysning
Du kan nemt styre lyssystemet ved knapperne på styret. El-løbehjulets eksklusive surround-belysningssystem sikrer alsidig sikkerhed og forbedrer din visuelle nydelse.

Aftageligt sæde
Y600’s aftagelige sæde tilføjer alsidighed og sikrer ubesværede overgange for en jævn krydstogtoplevelse.

Nem at folde
Rammen kan foldes i kun 3 trin og kan nemt sættes ind i bagagerummet, hvilket gør den mere praktisk at have med på rejsen.

Historien bag virksomheden:
Engwe blev startet op i 2014 i et Kina som havde, og har, stort fart på udviklingen af elektrisk mobilitet. Virksomheden er en af de mest kendte i den vestlige verden grundet brandets høje kvalitet til meget fornuftige priser. Det er fra dette brand at mange andre kinesiske velkvalificerede brands er kommet i kølvandet på.

Engwe har desuden, som få andre virksomheder, meget seriøse og helt konkrete klima mål. Lige nu har virksomheden initiativer som absorberer 14.507 kg kuldioxid hver dag. Målet er i 2030 at forbedre klimaet og miljøet for mindst 50 millioner mennesker ved blandt andet at øge de grønne områder på hjorden med 80 millioner hektar, som svarer til 800.000 km^2.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 600 W motor
Max speed: 25 km/t (begrænset)
Rækkevidde: op til 70 km
Dæk: 10″ pneumatic dæk
Vægt: 26,5 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Skivebremser for og bag
Batteri: 48V 18,2Ah
Pakkevægt: 31 kg
Dimensioner pakke: 1220 mm x 240 mm x 480 mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x Elektrisk løbehjul
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser