Kan leveres fra 1. maj

KuKirin G2 Master

9.295,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Kukirin G2 Master er et vildt elektrisk løbehjul. Man har her ikke kun spændt 1 hest, men 2 heste foran denne E-scooter i form af 2 x 1000 W motorer. Derudover får du et 20 Ah batteri så du får rigeligt med rækkeevne (70 km). Er du til vilde ting og høj performance, så er G2 Master noget for dig.

Beskrivelse

Det elektriske løbehjul er designet med en 2 x 1000W kraftige motorer og 20Ah stort batteri. KuKirin G2 Master-modellen er taget til næste niveau for at gøre det endnu vildere. Med et 8-lys-system lyser det ikke kun din vej op om natten for alsidig sikkerhed, men det gør også din tur sjovere. Sammen med 10” lufthjul gør KuKirin G2 Master til et af de bedste elektriske løbehjul til voksne.

Kukirin er blevet en relevant spiller på markedet efter at have bevist kvalitet og innovation kan leveres til en fair pris.

Højdepunkter
Lithium-batteri af høj kvalitet
KuKirin G2 Master el-scooteren er udstyret med et 52V/1081,6KW.H højtydende batteri og er optimeret til at opnå længere batterilevetid. En enkelt opladning kan understøtte en køreafstand på op til 70 kilometer, hvilket gør langtidsrejser mere bekvemme.

Højtydende dobbeltdrevsmotor
KuKirin G2 Master elektriske scooter bruger to 1000W højtydende dual-drive motorer til at levere kraftfuld kraft, hvilket gør det stressfrit at køre op ad bakke, hvilket giver føreren mulighed for at rejse mere frit gennem forskellige terræner, uanset om det er en flad vej eller en barsk vej. sti. Alle kan nemt rides. Derudover kan den dobbeltdrevne motor også give bedre kontrolydelse og stabilitet, hvilket gør dig mere sikker og mere komfortabel under kørslen.

Materiale af aluminiumslegering
KuKirin G2Master el-scooter er lavet af højkvalitets aluminiumslegeringsmaterialer, hvilket gør dens struktur robust og holdbar. Kroppen af ​​høj kvalitet og det specielle foldesystem giver ikke kun stabiliteten ved foldning og udfoldning, men forbedrer også kroppens strukturelle styrke, hvilket gør den elektriske scooter mere robust og holdbar og i stand til at modstå testen i forskellige brugsmiljøer.

Ekstra stort display
Den ultrastore skærm på KuKirin G2 Master har høj opløsning og kan give mere detaljerede billed- og tekstvisningseffekter, så du kan se forskellige køretøjsoplysninger og betjeningsgrænseflader mere tydeligt. Du kan kontrollere kørehastigheden og retningen på den elektriske scooter gennem enkle betjeninger. Den enkle betjening gør det sjovt at køre og giver forbrugerne en bedre køreoplevelse.

Justerbar stang
KuKirin G2 Master el-scooteren har justerbare stænger. Den justerbare stang gør det muligt for den samme elektriske scooter at tilpasse sig behovene hos forskellige chauffører for bedre at kontrollere kørestillingen og stabiliteten af ​​den elektriske scooter. Dette hjælper med at forbedre førerens sikkerhed og kontrol over e-scooteren.

Hydraulisk støddæmpersystem
KuKirin G2 Master anvender hydrauliske støddæmpere foran og bagpå. De forreste og bageste hydrauliske støddæmpere bruger væskens fluiditet og komprimerbarhed til at absorbere og sprede vibrationsenergi, hvilket effektivt reducerer virkningen af ​​vibrationer; afhængigt af vejforhold og køreforhold reagerer vibrationer i realtid og hjælper med at reducere træthed og forbedre køresikkerheden, hvilket giver dig en mere pålidelig, sikker og komfortabel rejseoplevelse.

Dobbelt skivebremser for og bag
KuKirin G2 Master vedtager et front og bag dobbelt skivebremsedesign. Dette design giver dig mulighed for at bremse og bremse mere bekvemt. De dobbelte skivebremser kan bedre fordele bremsekraften og opretholde stabiliteten og kontrollerbarheden af ​​den elektriske scooter. Sammenlignet med traditionelle bremsemetoder er friktionsområdet for skivebremser større, det afleder varme bedre og er derfor mere holdbart.

Cool Ambient Lighting Design
KuKirin G2 Masters cool omgivende lysdesign ændrer ikke kun farve, når køretøjet starter, hvilket øger køreglæden og spilbarheden for unge og moderigtige brugergrupper, men gør også køretøjet mere iøjnefaldende, når det kører om natten, og sikrer derved køresikkerheden.

Historien bag virksomheden:
KuKirin blev grundlagt i 2018 og er en teknologivirksomhed, der er specialiseret i udvikling og fremstilling af e-scootere og e-cykler. Det hed oprindeligt KugooKirin og blev ændret til KuKirin i 2022. KuKirin blev grundlagt for at afhjælpe eskalering af miljøforurening. For at beskytte miljøet og hjælpe millioner af mennesker med at pendle på en innovativ måde med lave emissioner, udvikler KuKirin konstant nye teknologier og leder efter måder at fremme og forbedre sine produkter på.

Specifikationer

Motor: 2×1000 W motor
Max speed: 60 km/t
Rækkevidde: 70 km
Dæk: 10,5” Honeycumb tubeless dæk
Vægt: 25 kg

Max stigning: 20%
Bremser: Front og bag skivebremse + EBS
Batteri: 52V 20Ah
Dimensioner Samlet: 1260 mm x 595 mm x 1315 mm
Dimensioner foldet sammen: 1260 mm x 595 mm x 595 mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 10 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x E-scooter
1 x Oplader
1 x Værktøjstaske
4 x Bolte
1 x Håndtagslås
1 x Brugermanual

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser