Kukirin G4 Max

Original price was: 23.995,00 DKK.Current price is: 20.995,00 DKK.

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Kukirins sprit nye G4 Max elløbehjul er Kukirins vildeste elektriske løbehjul til dato; og det siger en del. 2 motorer leverer til sammen 3200 watt og dermed op til 86 km/t samt 40% i stigningsevne! Det 35 Ah store batteri leverer desuden 95 km i rækkevidde. Derudover får du et fedt design med flotte lyseffekter og høj performance hele vejen rundt. Til prisen finder du ikke et bedre løbehjul hvad angår kvalitet og performance.

Beskrivelse

Kukirins G4 Max er et af de kraftigste elektriske løbehjul på markedet. Er du på jagt efter noget helt specielt, så kommer G4 Max ikke til at skuffe dig.

Features:
1600W*2 (3200 Watt) højtydende dobbeltdrevsmotor
Kukirin G4 MAX er udstyret med 2 gange 60V/1600W motorer der giver voldsomt kraft og drejningsmoment. Accelerationen og klatringsevnen på denne E-scooter er ude af denne verden. Den maksimale hastighed kan nå op på 86 km/t, hvilket gør den til en af de hurtigst og dermed mest spændende elektriske løbehjul på markedet.

Aftageligt lithiumbatteri
60V/35,2Ah lithiumbatteriet har en rækkevidde på 95 km, hvilket kan opfylde de flestes behov. Det aftagelige lithiumbatteridesign gør det nemt at fjerne og installere batteriet, hvilket gør det bekvemt for brugere at oplade eller udskifte batteriet til enhver tid på elløbehjulet.

Multifunktionelt intelligent display
Det multifunktionelle intelligente display på elløbehjulet integrerer flere funktioner, herunder hastighedsvisning, batteriindikator, fejldiagnose, kilometertalregistrering osv. Det understøtter desuden en række personlige indstillinger, såsom justering af baggrundsbelysningens lysstyrke, justering af starttilstand osv., for at imødekomme brugsvanerne og forskellige rytteres behov.

For & Bag Fire-stempel oliebremser
De forreste og bagerste fire-stemplede oliebremser leverer massiv bremseevne gennem princippet om hydraulisk tryk. Bremserne har stabil bremseevne, hurtig reaktionshastighed, god varmeafledningsevne og kort bremselængde. De kan effektivt klare nødbremsesituationer ved høje hastigheder og give rytteren en garanti for sikker kørsel når der blæses afsted på dette elektriske løbehjul.

Hurtig opladning
Designet med dobbelt opladningsport er det muligt for ryttere at oplade batteriet med to opladere på samme tid, hvilket sparer opladningstid og forbedrer opladningseffektiviteten og dermed omgængeligheden med elløbehjulet.

Cool belysningssystem
LED-forlygter, baglygter og blinklys med høj lysstyrke kombineret med køligt omgivende lys giver ikke kun cool belysning, men sikrer også køresikkerheden.

For & bag Dobbelt hydraulisk dæmpning stødabsorbering
De forreste og bageste hydrauliske dæmpnings- og stødabsorberende systemer er optimeret til at klare bump og ujævne vejbelægninger, hvilket reducerer påvirkningen af ​​føreren og giver en mere jævn og mere naturlig køreoplevelse.

12-tommer off-road pneumatisk dæk
Elløbehjulet har 12-tommer ultrabrede off-road pneumatiske dæk, bredere slidbaner og offroad slidbanemønstre, som giver bedre greb og trækkraft og stødabsorbering. Dermed absorberes vibrationer forårsaget af ujævne vejbelægninger og forbedre kørekomforten når du kører offroad.

Historien bag virksomheden:
KuKirin blev grundlagt i 2018 og er en teknologivirksomhed, der er specialiseret i udvikling og fremstilling af e-scootere og e-cykler. Det hed oprindeligt KugooKirin og blev ændret til KuKirin i 2022. KuKirin blev grundlagt for at afhjælpe eskalering af miljøforurening. For at beskytte miljøet og hjælpe millioner af mennesker med at pendle på en innovativ måde med lave emissioner, udvikler KuKirin konstant nye teknologier og leder efter måder at fremme og forbedre sine produkter på.

Kukirin er blevet en relevant spiller på markedet efter at have bevist kvalitet og innovation kan leveres til en fair pris.

Specifikationer

Motor: 2×1600 W motor
Max speed: 86 km/t
Rækkevidde: 95 km
Dæk: 12″ off-road pneumatic dæk
Vægt: 64 kg

Max stigning: 40%
Bremser: Front og bag skivebremse
Batteri: 60V 35,2Ah
Dimensioner Samlet: 1425 mm x 640 mm x 1340 mm
Dimensioner foldet sammen: 1425 mm x 640 mm x 668 mm
Max. vægt: 150kg
Ladetid: 10 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej
Pakkevægt: 78 kg
Pakkedimensioner: 1470 mm x 350 mm x 750 mm

Medfølger:
1 x Elektrisk løbehjul
1 x Taske
1 x Værktøjstaske
1 x Pumpe
1 x Oplader
1 x Brugermanual

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser