iScooter iX3

4.495,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

iScooter iX3 er et kraftigt el-løbehjul til et favorabelt budget. Du får et el-løbehjul der kan det hele. Med 10″ off-road dæk, 40 km/t og 40 km rækkeevne og en stigningsevne på 25%, kan du forcere det meste. Desuden får du trendy lys på scooteren som du kan tænde som du ønsker samt en APP til at styre alt teknikken.

Beskrivelse

Funktioner:

Højtydende elektrisk scooter
iScooter iX3 elektrisk el-løbehjul til voksne er din ideelle følgesvend til pendling, købmandsløb, offroad-eventyr og korte ture. Med et robust 48V/10h batteri kan dette el-løbehjul prale af en imponerende rækkevidde på op til 40 km, hvilket gør den til et omkostningseffektivt valg til dine daglige rejser.

800W kraftig børsteløs motor
El-løbehjulet sikrer en jævn og komfortabel kørsel, leverer højt drejningsmoment med lavt strømforbrug, når en tophastighed på 40 km/t og erobrer skråninger på op til 25 grader. Tilpas din køreoplevelse gennem appen “MiniRobot”, hvor du kan indstille tophastigheden og låse din e-scooter sikkert for voksne.

10 tommer off-road pneumatiske slangeløse dæk
De 10-tommer off-road pneumatiske slangeløse dæk er designet til at tackle forskellige terræner, fra bygader til grusveje. Parret med dobbelte støddæmpere foran og bag, garanterer iX3 en fremragende køreoplevelse.

Højdejusterbart styr
Det elektriske løbehjul for voksne kan prale af en unik kombination af funktioner, herunder retningssignaler, omgivende belysning og forbedrede forlygter og baglygter. Sig farvel til bekymringer om natteture. Den kommer også med et foldbart design og justerbar styrhøjde. Med en vægt på kun 24 kg og til en maksimal belastning på 110 kg, er det en leg at have eller stuve i din bil.

Historien bag virksomheden:
iScooter er specialiseret i elektriske løbehjul til personlig transport og ejes og drives af DOUBLE KING INDUSTRY som ligger i Shenzhen, Kina. iScooter har sikkerhed som deres topprioritet, hvilket betyder tests og godkendelser samt certificering er i højsædet. iScooter har deres egen fabrik for at sikre kvalitet og til favorable priser.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 800 W motor
Max speed: 40 km/t
Rækkevidde: op til 40 km
Dæk: 10″ pneumatic dæk
Vægt: 24 kg

Max stigning: 25%
Bremser: Skivebremser for og bag samt elektroniske bremser
Batteri: 48V 10Ah
Dimensioner udfoldet: 1200 mm x 650 mm x 1280 mm
Pakkevægt: 27 kg
Dimensioner pakke: 1200 mm x 245 mm x 520 mm
Max. vægt: 110kg
Ladetid: 7 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej
App: Ja

Medfølger:
1 x Elektrisk løbehjul
1 x Oplader
1 x Toolkit
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser