Joyor Y6 S

5.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Joyor er blevet en stærk konkurrent på markedet for elektriske løbehjul. De leverer både kvalitetskomponenter og høj performance til fornuftige priser. Joyor Y6 S er ingen undtagelse. Op til 40 km/t og en rækkeevne op til 60 km og dobbelt affjedring giver dig mulighed for både urban og off-road kørsel.

Beskrivelse

Funktioner:
Kraftig motor
Dette el-løbehjul er udstyret med en 500W børsteløs motor for at garantere høj kørehastigheden og stabilitet. Hastigheden er ikke begrænset og kan nå op til 40 km/t.

Sikker og stabil kørsel
Joyor Y6 S er udstyret med en stærk LED-forlygte til at oplyse vejen foran rytteren i mørke. Perfekt til natkørsel. Dobbelte skivebremser giver stabil og effektiv bremsekraft.

Sammenklappelig ramme
El-løbehjulet er foldbart og praktisk at bære og håndtere, foldestellet kan foldes ned på få sekunder. Du kan lægge det i bagagerummet på din bil uden at optage meget plads.

Stor kapacitet og lang rækkevidde
Med hele 48V 18Ah lithium-ion-batteriet kan du køre op til 60 km på en enkelt opladning og nyde naturen uden at have angst for ikke at nå frem for batteriet løber tør.

Historien bag virksomheden:
Joyor har lavet el-løbehjul siden 2019 og går efter høj performance til et rimeligt budget. Virksomheden er grundlagt i Kina og har adgang til de bedste komponenter på markedet. Virksomhedens vision er at bidrage til en emmisions fri verden og samtidigt med at det skal være sjovt. De elektriske løbehjul har derfor stor fun-factor.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 500 W motor
Max speed: 40 km/t
Rækkevidde: op til 60 km
Dæk: 10″ pneumatic dæk (baghjul er solidt)
Vægt: 23 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Tromlebremse bag
Batteri: 48V 18Ah
Dimensioner udfoldet: 1200 mm x 570 mm x 1190 mm
Dimensioner foldet: 1150 mm x 210 mm x 380 mm
Pakkevægt: 28 kg
Dimensioner pakke: 1200 mm x 250 mm x 460 mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 10 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Ja

Medfølger:
1 x Elektrisk løbehjul
1 x Oplader
1 x Taske
1 x Lås
1 x Slange til dæk (hvis du punkterer)
1 x værktøjskit
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser