Joyor Y8 S

7.495,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Joyor konkurrerer med de helt store brands indenfor elektriske løbehjul for at blive det fortrukne valg indenfor el-løbehjul. Med Joyor Y8 S har virksomheden ekstra fokus på rækkeevne som er helt op til 80 km på en opladning. El-løbehjulet kan desuden begrænses til 20 km/t i displayet.

Beskrivelse

Funktioner:
Kraftig motor
Dette el-løbehjul er udstyret med en 500W børsteløs motor for at garantere høj kørehastigheden og stabilitet. Hastigheden er ikke begrænset og kan nå op til 40 km/t.

Sikker og stabil kørsel
Joyor Y8 S er udstyret med en stærk LED-forlygte til at oplyse vejen foran rytteren i mørke. Perfekt til natkørsel. Dobbelte skivebremser giver stabil og effektiv bremsekraft. El-løbehjulet har desuden hydraulisk støddæmpningsdesign baghjul til mere sikker og jævn kørsel.

Sammenklappelig ramme
El-løbehjulet er foldbart og praktisk at bære og håndtere, foldestellet kan foldes ned på få sekunder. Du kan lægge det i bagagerummet på din bil uden at optage meget plads.
Aerospace-grade aluminiumsramme. Vejer kun 24 kg

Stor kapacitet og lang rækkevidde
Med hele 26Ah, 48V lithium-ion-batteriet kan du køre op til 80 km på en enkelt opladning og nyde naturen uden at have angst for ikke at nå frem for batteriet løber tør.

Historien bag virksomheden:
Joyor har lavet el-løbehjul siden 2019 og går efter høj performance til et rimeligt budget. Virksomheden er grundlagt i Kina og har adgang til de bedste komponenter på markedet. Virksomhedens vision er at bidrage til en emmisions fri verden og samtidigt med at det skal være sjovt. De elektriske løbehjul har derfor stor fun-factor.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 500 W motor
Max speed: 40 km/t – Kan begrænses til 20 km/t (I display)
Rækkevidde: op til 80 km
Dæk: 10″ Off-road pneumatic dæk
Vægt: 24 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Skivebremse for og bag.
Batteri: 48V 26Ah
Dimensioner Samlet: 1300 mm x 600 mm x 1200 mm
Dimensioner Foldet: 360 mm x 600 mm x 1130 mm
Pakkevægt: 27 kg
Pakke dimensioner: 1200 x 570 x 1190 mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x Elektrisk løbehjul
1 x Oplader
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser