5th Wheel Thunder 1FT

7.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

5th Wheel Thunder 1FT er en unik Fat bike elcykel. Elcyklen er begrænset til 25 km/t og har en nominel elmotoreffekt på 250 watt som gør den tilladt at køre på offentlig vej i Danmark. En flot designet elcykel der stensikkert er en head-turner. 20″ Fat tires, dobbelt affjedring og dobbelt skivebremser er bare nogle af de lækre features på denne elcykel.

Beskrivelse

20″ Fat Tire elcykel tager dig igennem alt terræn
5th Wheel Thunder 1FT er en super cool Fat tire elcykel som er godkendt til offentlig vej i Danmark. Elcyklen er, ud over at være super cool, perfekt til at håndtere udfordrende terræn. Oplev uovertruffen stabilitet, trækkraft og komfort, mens du kører gennem grusveje, skov, sneklædte stier, sandstrande og meget mere.

Kør hvor som helst, når som helst
Kraften fra 250W motoren (Peak 500W) gør cykling til en leg, især når man skal tackle udfordrende terræn eller vejforhold. Med en maksimal hastighed på op til 25 km/t kan du hurtigt navigere i byens gader eller overvinde langdistanceture, hvilket sparer tid og øger effektiviteten.

Oplev den ultimative rideoplevelse
Elcyklen fra 5Th Wheel er en rigtig “head-turner” da elcyklen har et flot råt og enkelt design. Elcyklen er desuden har blødt sæde, der adskiller den fra andre med små sæder, hvilket sikrer du kan klare længere ture uden cykelbukser. Med forgaffelolietrykaffjedring og bagstøddæmper leverer elcyklen en jævn og behagelig køreoplevelse.

Uovertruffen sportslig præstation
SHIMANO 6-trins gearsystemet optimerer køreeffektiviteten, vælg mellem forskellige gearmuligheder for at få den bedste køreoplevelse muligt.

Sikkert og pålideligt design
LCD-skærmen giver oplysninger i realtid om batteriniveau, hastighed, kilometertal og gearvalg, hvilket sikrer, at du holder dig informeret om køretøjets status. Det foldbare design giver mulighed for ubesværet transport og opbevaring, imødekommer forskellige rejsebehov og giver dig øget fleksibilitet.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 250 W
Max speed: 25 km/t (Begrænset)
Max Rækkevidde ren El: 40 km
Max Rækkevidde med assistance: 80 km
Stigningsprocent: 20%
Dæk: 20″
Vægt: 29,5 kg

Bremser: Skivebremser
Batteri: 48V 10,4 Ah
Anbefalet højde: 160 cm – 190 cm
Produktstørrelse: 1670 mm x 620 mm x 1095 mm
Max. vægt: 120 kg
Ladetid: 7 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Geargruppe: Shimano
Gear: 6

Pakkestørrelse: 1410 mm x 310 mm x 710 mm
Brutto Pakkevægt: 37,5 kg
CE-Godkendt: Ja

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser