Happyrun HR-X40

4.595,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Denne elcykel er Happyruns bud på et prisbevidst men effektiv elcykel. Du får et frækt foldbart design der kun vejer 19 kg. Happyrun HR-X40 er derfor nem at transportere og opbevare. Med en 30 km rækkeevne kommer du langt på en enkelt opladning og kan nå de fleste destinationer lige omkring dig.

Beskrivelse

Holdbar
Denne elcykel har en robust jernramme, der kan tåle en maksimal vægt på 150 kg.

Hurtig Hastighed
Happyrun HR-X40 elcykel med en 350W børsteløs motor med aluminiumshjul vil give dig stor kraft. Op til 25 km/t og 25 km-30 km rækkevidde.

Sjov kørsel
HR-X40 elcykel er en kompakt og let sammenfoldelig elcykel med enkel betjening, sikkert bremsesystem, tager kun 10 sekunder at gå fra 0 til 25 km/t og kan køres i både ren elektrisk og ren menneskelig køretilstand.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
HappyRun er etableret i 2014 i Kina med ønsket om at tilbyde specielle SUV Ebikes og City SUV bikes og gøre brandet en del af en cool livsstil. Ebike SUV’en er en blanding af elegance, ydeevne og bæredygtighed. Designet til eventyrentusiaster, der ønsker at udforske ud over byens grænser, men alligevel bevidste om deres CO2-fodaftryk. Den tilbyder gode terrænegenskaber, der giver ryttere mulighed for at tage deres vej, hvor der ikke er en. Selvom denne robuste cykel er hårdfør og robust til udfordrende terræn, går den ikke på kompromis med komfort eller stil.

Fødslen af ​​HappyRun markerede et vendepunkt inden for bæredygtig mobilitet. Mærkets mission stoppede ikke ved at skabe top-tier produkter; de havde til formål at dyrke et gladere samfund af rejsende. Ved at gøre det solgte de ikke blot e-cykler; de tilbød en forhøjet livsstil, en erklæring om miljøvenlig bevidsthed og et løfte om glædelige forlystelser.

I dag står HappyRun synonymt med glædesfyldte rejser, miljøansvar og kvalitet uden kompromis.

Specifikationer

Motor: 350 W
Max speed: 25 km/t
Max Rækkevidde ren El: 15 km
Max Rækkevidde med assistance: 25 km
Stigningsprocent: 15%
Dæk: 14″
Vægt: 19 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 36V 6Ah
Anbefalet højde: 165 cm – 195 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 5 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja

Pakkestørrelse: 1180 mm x 220 mm x 650 mm
Brutto Pakkevægt: 22,5 kg
CE-Godkendt: Ja

Ramme: Aluminium
Ridemodel: Gå, Power Assist, Ridning
Lys: LED Front Light+ LED Baglygte

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser