Begge varianter udsolgt! På lager igen 25. juli. Anbefales at forudbestille.

Ridstar Q20 Pro

Fra 10.995,00 DKK

Leveringstid: 7-10 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Ridstar Q20 Pro er designet efter en lækker retro knallert og er super cool. Det er uanset om du vælger modellen med 1000 watt eller 2000 watt og dermed om du skal have 2 batterier eller 1 batteri. Det betyder naturligvis meget for performance af elcyklen, men også ift. hvilket udtryk du går efter designmæssigt. Dual motoren leverer hele 55 km/t, 45% stigningsevne og 250 km i rækkevidde. Vild performance!

Beskrivelse

Modellen kan enten fås med dobbelt motor eller enkelt motor. For enkelt motoren, kan beskrivelsen læses længere nede i varebeskrivelsen.

Dual motor modellen:
‘”Fat Tire” elcyklen Ridstar Q20 Pro giver cyklister mulighed for at køre på alt fra bygader til skovstier til sandstrande. Q20 Pro med dobbelt motor og dobbelt batteri, har det brede sæde som giver dig mulighed for at køre med børn. Desuden er modellen udstyret med en front hydraulisk støddæmper og en central støddæmper. Elcyklen er udstyret med en original vandtæt taske hvor du kan have plads til lidt af hvert. Du får lækre røde hydrauliske skivebremser for at fremhæve sports elementerne samt Shimano 7-trins transmission, så der ikke er nogen hindring der kan stoppe dig.

2000W Motor
Ridstar E Bike Q20 Pro er udstyret med 2 x 1000 Watt børsteløse motorer, der kan prale af en kombineret effekt på 2000 Watt. Disse kraftfulde motorer kan accelerere dig fra 0 til 55 km/t på kun 0-3 sekunder. Dobbeltmotorerne giver mulighed for ubesværet 45° stigningsevne.

Forgafler i aluminium
Kombinationen af ​​robuste og lette materialer sammen med forgaflens affjedring, sikrer en mere behagelig, jævn kørsel. Det forbedrer ikke kun håndtering og kontrol på forskelligt terræn, men reducerer også den samlede vægt, hvilket gør din rejse mere behagelig og ubesværet.

Bagaffjedring
Den opgraderede støddæmper i aluminiumslegering med en rækkevidde på 50 mm giver faktisk flere muligheder for terrænkørsel. Et større udvalg hjælper dig med at forbedre køretøjets generelle stabilitet, kontrol og komfort, hvilket gør det velegnet til forskellige terræner og udfordrende forhold.

Hydrauliske skivebremser
Ridstar elcyklen tilbyder avanceret bremseteknologi, der sikrer vandtætte og støvtætte egenskaber, hvilket giver dig en enorm pålidelighed under alle vejrforhold. Designet af bremseskiverne gør at der kræves minimal vedligeholdelse. Med dette sikre bremsesystem, kan du nyde roen og ved at kunne udforske frit.

Aftageligt batteri
Ridstar elektriske cykel Q20 Pro er udstyret med et aftageligt dobbelt 52V 20AH batteri, der gør det muligt for dig at køre op til 250 km med pedalhjælp efter en enkelt 5-6 timers opladning. Denne aftagelige funktion giver dig fleksibiliteten til at genoplade batterierne efter din bekvemmelighed, uanset om du er hjemme eller på din arbejdsplads.

LCD Display
LCD-skærmen på elcyklen viser hastighed, batteriniveau og tilbagelagt distance, og hjælper ryttere med at overvåge cykelturen. Det er et praktisk værktøj til at spore ydeevne og sikre, at du har nok strøm. LED-skærmen forenkler tingene ved at vise batteristatus, hastighedsklasse og lysstatus, alt sammen pakket ind i et slankt, teknologisk kyndigt design.

LED Lys
LED-forlygten giver belysning til natkørsel, mens hornet advarer andre om din tilstedeværelse. Baglygten gør dig synlig bagfra, og reflekserne og spejlene forbedrer din generelle synlighed og sikkerhed på vejen.

Single motor modellen:
Terrænkørsel
Vores skridsikre 20″x4.0 terrængående fede dæk el er velegnet til en række forskellige terræner, herunder sne, strande, bjerge og byveje. Du kan forvente en enestående køreoplevelse uanset underlaget du kører på.

1000 W Motor
Ridstar Q20 elcyklen er udstyret med en 1000W børsteløse motor dr gør at elcyklen kan nå hastigheder op til 50 km/t og har et drejningsmoment på 80 Nm. Det giver en mulighed for at tage stigninger med ren elkraft op til 30° skråninger.

Hydrauliske skivebremser
Ridstar e-bike tilbyder avanceret bremseteknologi, der sikrer vandtætte og støvtætte egenskaber, hvilket giver dig en enorm pålidelighed under alle vejrforhold. Designet tilskynder til frikørsel, hvilket kræver minimal vedligeholdelse. Med dette sikrere bremsesystem kan du nyde selvtilliden til at udforske frit, velvidende at din rejse er understøttet af overlegen sikkerhed og kontrol.

Aftageligt batteri
Ridstar Q20 elcyklen er udstyret med et aftageligt 48V 20AH batteri, der gør dig i stand til at rejse op til 120 km med pedalhjælp efter en enkelt 5-6 timers opladning. Denne aftagelige funktion giver dig fleksibiliteten til at genoplade den efter din bekvemmelighed, uanset om du er hjemme eller på din arbejdsplads.

LCD Display
Ridstar Q20 elcyklen kommer med et avanceret LCD-display, der tilbyder realtidsmålinger, justerbare parametre og en række muligheder for tursporing. Med tre køretilstande, inklusive cykeltilstand, pedalassistenttilstand og fuldt elektrisk tilstand, kan du tilpasse din tur direkte på displayet.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Medfølger:
1 x Elcykel
2 x Batteri (1 x Batteri ved 1 motor)
2 x Oplader (1 x Oplader ved 1 motor)
1 x For- og bagskærme
1 x Værktøjssæt
1 x Cykelpumpe
1 x Telefontaske
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Ridstar blev stiftet i 2014 i en forstad i Kina og har siden fået investeringer til forskning og udvikling af deres E-mobility produkter. Virksomheden har blandt andet forfinet teknologien omkring elmotorerne, controllerne og batterierne. På design fronten har man også brugt en masse ressourcer som skinner igennem specielt på de nyeste modeller.

Ridstar forsøger at skille sig ud på design, kvalitet og større perforamnce end deres konkurrenter. Så er det op til dig at evaluerer om de er lykkes 🙂

Specifikationer

Motor: 1000 W (single motor) / 2000 W (dual motor)
Max speed: 50 km/t (single motor) / 55 km/t (dual motor)
Max Rækkevidde ren El: 80 km (single motor) / 120 km (dual motor)
Max Rækkevidde med assistance: 120 km (single motor) / 290 km (dual motor)
Stigningsprocent: 30 % (single motor) / 45 % (dual motor)
Dæk: 20″
Vægt: 30 kg (single motor) / 40 kg (dual motor)

Bremser: Hydraliske skivebremser
Batteri: 48V 20Ah (single motor) / 52V 40 Ah (Dual motor)
Anbefalet højde: 165 cm – 190 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Nej
Gear: 7
Geargruppe: Kendes ikke

Pakkestørrelse: 1430 mm x 320 mm x 840 mm
Brutto Pakkevægt: 35 kg (single motor) /
CE-Godkendt: Ja

Rammemateriale: Chromoly Stål
Køretilstand: Ren elektrisk, Power Assist, Bike Mode

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser