Fafrees F20 Ultra

16.895,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Leder du efter en æstetisk flot off-road elcykel med FAT-tires, så er Fafress F20 Ultra et godt bud. Elcyklen har en 750 watt motor der leverer et moment på hele 79 Nm. Det er en god ven på vejen og i skoven når det går opad eller der er stærk modvind. Elcyklen er begrænset til 25 km/t men kan åbnes til 45 km/t. Opnå hele 140 km på en enkelt opladning.

Beskrivelse

Gør dig klar til et adrenalinspækket eventyr med Fafrees F20 ULTRA elcykel! Slip kraften fra en spændende 750W navmotor løs, og nå en forbløffende maksimal effekt på 1200W. Tag din køretur med stil med det massive 25Ah LG-batteri, der sikrer en længere og elektrificerende rejse. Denne elcykel takler ethvert terræn med lethed og takket være de robuste 20*5.0 Fat-dæk og den gode affjedring får du en behagelig tur og kan presse dig selv maksimalt.

Spændende kraftpræstation
Elcyklen opnår den perfekte balance mellem kraft og effektivitet med 750W navmotoren, som giver en imponerende 1200W spidseffekt og et robust drejningsmoment på 79 Nm. 750W kontinuerlig effekt bidrager også til motorens forlængede levetid.

Energi der varer ved
Dine ture blive opgraderet med Fafrees F20 ultra banebrydende teknologi og pålideligheden med 48V 25Ah batteriet, der har avancerede 21700 LG-celler og en imponerende 3A 8-timers hurtigopladningskapacitet. Med den betydelig kapacitet kan du forlænge dine ture.

Hold forbindelsen på farten
LCD-skærmen med høj opløsning tilbyder en række funktioner med nem kontrol. Fra hastighedsmålinger til batterilevetid, hold dig orienteret med en skærm, der lægger strømmen i dine hænder. Tilpas din hastighed med dens 5-niveaus hastighedsindstillinger. Den vandtætte konstruktion giver dig mulighed for at køre uden bekymringer i enhver situation.

Skræddersyet til komfort
Med Fafress elcyklen kan du sige farvel til stød og ukomfortabel kørsel. Double Suspension-systemet er sømløst integreret i rammen, så du kan nyde længere ture uden den træthed, der er forbundet med ujævne overflader. Tilpas din affjedring med låseknappen, så den passer til din kørestil og optimer effektiviteten.

Uovertruffen stabilitet
E-biken giver med sine 20×5.0 FAT-tire dæk en stor stabilitet og komfort. Designet til at udmærke sig på alle årstider. Det ekstra brede design giver dig mulighed for ubesværet at køre over forhindringer og absorbere stød for en behagelig køreoplevelse og bedre stabilitet
.
Belys din sikkerhed
For- og baglygterne på elcyklen oplyser ikke kun din vej under dårlige lysforhold, men forbedrer også din synlighed for andre trafikanter. Det bagerste bremselys er integreret i det eksisterende bremsesystem, hvilket fremmer sikkerheden på dine ture.

Responsiv bremsning
Mærk den øjeblikkelige reaktion, når du aktiverer bremserne. Dual disc-systemet giver en hurtig og pålidelig respons, hvilket giver dig selvtillid til at navigere gennem trafikken, erobre nedkørsler på trails og offroad samt og håndterer
uventede forhindringer med lethed.

Shimano 7 gears gear
ELcyklen har Shimano 7-gears skiftesystem. Det gør det nemmere at reagere op ad bakke kørescenarier, nedadgående fladt plan eller stop-and-go kørsel. Når elcyklen bruges effektivt under forskellige køreforhold, kan den hjælpe med at forbedre batteriets rækkevidde med op til 15 %.

Forlænget læderpude
Lædersødet går ud over det sædvanlige og giver udvidet dækning for maksimal støtte. Tag din ven ud for at mærke vinden i håret.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 750 W
Max speed: 25 km/t – Begrænset, kan låses op til 45 km/t.
Max Rækkevidde ren El: 70 km
Max Rækkevidde med assistance: 140 km
Stigningsprocent: 30%
Dæk: 20″
Vægt: 37,5 kg

Bremser: Skivebremser
Batteri: 48V 25Ah
Produktdimensioner: 1820 mm x 670 mm x 1030 mm
Anbefalet højde: 160 cm – 195 cm
Max. vægt: 180 kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LCD
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 1 år
Foldbart: Nej
Geargruppe: Shimano
Gear: 7

Pakkestørrelse: 1510 mm x 330 mm x 900 mm
Brutto Pakkevægt: 47kg
CE-Godkendt: Ja

Ramme: Aluminium

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser