Coswheel CT20

17.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Coswheel CT20 er både en design-perle og et beast af en elcykel. Det er en af Coswheels topmodeller. Virksomheden har vundet prisen for industrielt design. Du får her en elcykel til topunderholdning, i top kvalitet og med ekstrem høj æstetik værdi. Du kan selv begrænse hastigheden i displayet på el-cyklen som gør den meget fleksibel. Super flot og lækker elcykel.

Beskrivelse

Kraftig motor
COSWHEEL CT20 offroad elcykel er udstyret med en højhastigheds børsteløs motor med et peak på 1500W (vurderet til 750W). Der er dermed massere af kraft til både den aktionsøgende og til almindelig transport. Kraftig modvind og stejle bakker er dermed ikke længere noget problem.

48V 25Ah batteri
COSWHEEL CT20 offroad el-cyklen leverer et 48V 25AH batteri med en rækkevidde på op til 140 km i assisteret modus og 70 km i ren elmodus. Tophastigheden ligger på 45 km/t. Du kan selv begrænse elcyklens hastighed så vidt du ønsker.

Shimano 7-trins
COSWHEEL CT20 elcykel er fuldt udstyret med Shimano 7-trins kassette, som giver dig mulighed for at køre jævnt og let klatre på stejle veje.

Hydrauliske oliebremser
For- og bagerste bremse er hydrauliske med olietryk fra to stempler. COSWHEEL CT20 el-cykel er udstyret med højkvalitets bremseskiver, hvilket gør din kørsel meget mere sikker.

Støddæmpning for og bag
El-cyklens støddæmpning foran og bagpå og god fjederopspænding giver dig mulighed for at være frygtløs på enhver vejoverflade og dermed perfekt til offroad og asfalt kørsel.

Smart bagagebærer
CT20 elcyklen er designet så du kan have praktiske ting på dit bagagebærer som følger med

Historien bag virksomheden:
Coswheel vandt i 2013 førstepræmien i konkurrencen i industrielt design og tiltrak dermed mange investeringer. Det gjorde at man i 2015 havde mulighed for at lancere sine første elcykler og dermed var virksomheden Coswheel etableret. Virksomhedens hovedsæde ligger i Kina og har dermed adgang til nogle af de bedste komponenter inden for elektronik og til fornuftige priser.

Coswheel har som mål at designe el-cykler der er ud over det sædvanlige og er æstetisk flotte. Det er vi glade for her hos Play Hard da vi dermed både får høj performance og underholdningsværdi, høj kvalitet og høj æstetik. Motto for Coswheel er “making your trip different”.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 750 W
Max speed: 45 km/t – Kan begrænses som ønsket
Max Rækkevidde ren El: 70 km
Max Rækkevidde med assistance: 140 km
Stigningsprocent: 25%
Dæk: 20″
Vægt: 40 kg

Bremser: Hydraliske skivebremse
Batteri: 48V 25h
Produktdimensioner: 1760 mm x 680 mm x 116 mm
Anbefalet højde: 160 cm – 195 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 12 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP66
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 1 år
Foldbart: Nej
Geargruppe: Shimano
Gear: 7

Pakkestørrelse: 1760 mm x 40 mm x 1080 mm
Brutto Pakkevægt: 45kg
CE-Godkendt: Ja

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
2 x Skærme
1 x Bagagebærer
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser