PVY S2

4.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Er du til specielle og sjove designs, så er denne elcykel fra PVY en klar “head-turner”. Elcyklen er foldbar og vejer kun 19 kg, som er lavt relativt til andre elcykler. Den er derfor nem at transportere og opbevare. Derudover har elcyklen en smart funktion som kan begrænse cyklens topfart til 25 km/t i stedet for 32 km/t.

Beskrivelse

250W gearet navmotor
Revolutioner din bypendling med 250W gearet navmotor. Dens 37N·m drejningsmoment sikrer god acceleration og stigningsevne på 12% på ren el.

36V 7,5Ah Li-ion batteri
Langvarig energi, pålidelig ydeevne og hurtig opladning. Lille størrelse, men langvarig batterilevetid. I pedaltilstand kan den nå op til 60 km.

Forlygte & Baglygte
Den integrerede forlygte passer problemfrit ind i rammen for et slankt og koordineret design. Baglygten lyser, når bremserne aktiveres, og er sømløst integreret i stellet for øget sikkerhed.

Baghjulsophæng
Oplev en mere jævn kørsel med baghjulsophæng, hvilket giver øget komfort og stabilitet på dine rejser.

Stålgaffel
Elcyklen har en stålgaffel der er designet til robusthed og holdbarhed og leverer en jævnere tur over ujævnt terræn, absorberer stød og giver overlegen kontrol.

Kranksæt
Stærkt, let og holdbart aluminium kranksæt overfører kraft fra rytterens ben til drivlinjen for at sikre effektiv pedalstøttet fremdrift

LCD Display
LCD-dashboard giver klare og praktiske grundlæggende køreoplysninger, herunder hastighed, resterende batteri osv.

16×2,125 tommer dæk
Udforsk nye horisonter med 16×2,125-tommer dæk. Disse robuste gummipartnere er designet til eventyr og tilbyder den perfekte balance mellem greb og effektivitet

Komfortabelt sæde
Løft din e-cykeloplevelse med vores komfortable og justerbare sæder. Nyd en skræddersyet pasform og langvarig komfort under dine ture.

Stålramme
Rammen er lavet af sejt stål, et symbol på pålidelighed, holdbarhed og ensartet ydeevne med uovertruffen holdbarhed og uovertruffen styrke, hvilket gør den til en stabil komponent til din ott-rood og daglige pendling.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
PVY er grundlagt i 2020 i Kina hvor grundlægger-teamet inden opstart havde mere end 10 års erfaring i branchen af elektriske cykler. PVY ønsker at være eksperter i fremstilling af elektriske cykler og dermed skabe robust, pålidelige og komfortable el-cykler. Virksomheden går derfor mere efter en mindre hastighed i deres cykler, så de kan overholde blandt andet EU lovgivningen. Ved at styre produktionsprocessen, kan PVY dermed også forfine deres produkter helt tæt på.

Specifikationer

Motor: 250 W
Max speed: 32 km/t – kan låses til 25 km/t
Max Rækkevidde ren El: 35 km
Max Rækkevidde med assistance: 60 km
Stigningsprocent: 12%
Dæk: 16″
Vægt: 19 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 36V 7,5Ah
Produktdimensioner: 1420 mm x 380 mm x 1090 mm
Anbefalet højde: 150 cm – 185 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 4 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Geargruppe: Kendes ikke

Pakkestørrelse: 1200 mm x 230 mm x 660 mm
Brutto Pakkevægt: 21 kg
CE-Godkendt: Ja

Ramme: Stål

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser